2777
2789
عنوان

رشته پرستاری یا اتاق عمل🩸

234 بازدید | 21 پست

بین این دوتا بدجور گیر کردم شده سخت ترین دوراهی زندگیم لطفا اگ اطلاعات درست یا تجربه دارید بگید

فقط هم ب این دورشته علاقه دارم درحدی ک دوس دارم تو دوتاشم کار کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتاق عمل زیر مجموعه ی پرستاریه

وقتی خود پرستاری هم رشته ی خیلی بدیه اگه اعصاب کارهای گروهی نداری اصلااااا وارد این رشته نشو اصلا تلاطمی که با همکار خواهی داشت عین یه کابوس میمونه تا وارد این رشته(و رشته های مشابه مثل پیراپزشکی ها) نشی حرف منو نمیفهمی

هیچ پاسخی درمورد غلط املایی هارو نگاه نمیکنم خفه بابا حوصله داری👅

من حس میکنم اتاق عمل پرستیژ بالاتری داره چون کنار جراحی

کنار جراح در حد دستیار دندون پزشکی کار میکنن! کلاس داره؟ فکر کردی جراحی میکنن؟ وسیله میدن دست دکتر. حتی بخیه هم من دیدم دکتر دست کارشناس اتاق عمل نمیده

اتاق عمل زیر مجموعه ی پرستاریهوقتی خود پرستاری هم رشته ی خیلی بدیه اگه اعصاب کارهای گروهی نداری اصلا ...

ببخشید شما پرستار هستین؟ 

دقیقن من با کار گروهی اوکی نیستم و درونگرام و محیط اتاق عمل خیلی ارومتره با همراه سرو کله زدن نداره فقط از بازار کار و مهاجرتش مینرسم و اینک دوس دارم آی سیو و سی سی یو هم برم.... 

کنار جراح در حد دستیار دندون پزشکی کار میکنن! کلاس داره؟ فکر کردی جراحی میکنن؟ وسیله میدن دست دکتر. ...

چرا دیگ دو دسته تقسیم میشه سیرکولار و اسکراب ک یکیشون وسایل اماده میکنه یکیشون ب جراحی کمک میکنه

چرا دیگ دو دسته تقسیم میشه سیرکولار و اسکراب ک یکیشون وسایل اماده میکنه یکیشون ب جراحی کمک میکنه

دوست عزیز سیرکولر گزارش عمل و میز جراحی رو آماده میکنه وسط جراحی ممکنه دارو بگیره و... 

اسکراب کنار جراح وسایل داخل ست رو میده دستش. گاز، نخ بخیه و... یا نهایت شکم میریض رو باز نگه دارن و ازینجور کارا

اصلا و ابدا جراحی انجام نمیدن. همچین اجازه ای ندارن. 

من خودم اونجا کار کردم دیدم دیگه. 

در حد یه دستیار دندون پزشکی ان فقط. 

دوست عزیز سیرکولر گزارش عمل و میز جراحی رو آماده میکنه وسط جراحی ممکنه دارو بگیره و... اسکراب کنار ج ...

پس شما اتاق عمل خوندین و ناراضی هستین ینی میگید پرستاری بهتره