2777
2789

برام سوغات اومده از جنوب استفادشو بلدنیسم نمیدونم خوب یا ن

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشا نگیری که خیلی خیلی بده هم خرسش هم جوجه ش شکل تیوبش و میگم روی پوست نمی‌خوابه و کیکی میشه پوست من البته خشک و حساسه

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

مث کرم سفید کننده ولی برا استفاده روزمرهتوش نرم کننده و زیرساز و یکم ضدآفتاب و...دارهسی سی برا پوست ...

عه من پوست فوق چرب دارم سی سی و زدم همیشه بی بی آک مونده😕

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

همیشه بی بی اک مونده یعنی چی

یعنی از کرم بی بی استفاده نکردم درشو باز نکردم 

برام سوغات اومده بود 

ترکیبی از ضدآفتاب مرطوب کننده آبرسان و کرم پودر که چون کاور داره جایگزین کرم پودر استفاده میشه

مرسی عزیزم