2777
2789
عنوان

خسته شدم از بس قهر کرد

118 بازدید | 13 پست

شوهر من تا حرفی بهش بزنی قهر میکنه خسته شدم از دستش 

امروز میخواستیم بریم خونه بابام رفتیم در مغازه داییش زن‌داییش رو دیدیم خیلی صدای ماشین و موتور خیابون تو گوشم بود یکم بلند با زن داییش احوالپرسی کردم 

اومدیم تو ماشین میگه چرا بلند حرف میزنی میگم متوجه نشدم 

قهر کرد پیادمون کرد رفت

خسته شدم حالم گرفته شده بخدا 

یعنی عادت داره خوشیامو گند بزنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشین بگیر خودت برو مهمونی.شبم برگرداینطوری بهش میفهمونی برنامتون رو با قهر و لوس بازی نمیتونه بهم ب ...

خودش اوردمون خونه بابام جلو در خونه بابام قهر کرد رفت خسته شدم بخدا

خودش اوردمون خونه بابام جلو در خونه بابام قهر کرد رفت خسته شدم بخدا

باید با قهرش مقابله کنی...من خودم آدم قهر قهری هستم وقتی شوهرم باهام همون رفتار رو میکنه خیلی حالم گرفته میشه ولی تا وقتی نازم رو میکشه و تحمل میکنه ادامه میدم...شما هم هرموقع قهر کرد باهاش قهر کن و زندگیتو ادامه بده انگار که وجود نداره.این درسی بود که شوهرم با رفتاراش به من داد البته بازم اون می‌آمد منت کشی ولی به خودم سخت می‌گذشت میگفتم این بار دیگه سر مسائل بی مزه قهر و لوس بازی نمی‌کنم 

باید با قهرش مقابله کنی...من خودم آدم قهر قهری هستم وقتی شوهرم باهام همون رفتار رو میکنه خیلی حالم گ ...

درست میگی اخه من کلا ادمی هستم که از قهر بدم میاد بشدددت از قهر بدم میاد حالم بد میشه فرقی هم نمیکنه کی باشه

اخه این وقتی هم باهاش مقابله کنی بدتر میکنه

میگه نه باید قهر کنی نه باید وقتی من قهر میکنم تو مقابله کنی....

بدعادت شده

اون هفته دعوامون شد منم بهش بی‌توجه بودم یه دعوای ‌دیگه شد که چرا تو بی‌محل میکنی

میفهمم شوهر خودم اینطوری بود.

ولی چاره ای نیست. باید مثل خودش باشی.

ببین واضح قهرتو نشون نده. سوال پرسید جواب بده. ولی سرد باش.

باهاش شوخی و خنده نکن. زیادم طولانی نباشه که براش عادی بشه

درست میگی اخه من کلا ادمی هستم که از قهر بدم میاد بشدددت از قهر بدم میاد حالم بد میشه فرقی هم نمیکنه ...

تو هرچه،قدرم که طول کشید نرو باهاش آشتی کن...خورش درست میشه باید صبور باشی