2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته میخوام جدا شم😞😞😞

396 بازدید | 25 پست

نامزدم دیشب موقع رانندگی خسته بود خواهرش هم دعوتمون کرد من نرفتم اونم زنگ زد کنسل کرد )ب گفته خودش میخواسته ب حرفش گوش کنم و چون من خودسر میخواسته تو عمل انجام شده بذارتم ب من نگفت ک دعوتمون کرده همینطوری داره میرونه سمت خونه خواهرش منم شروع کردم ک نه نمیام واینا )

بعد موقع رانندگی یه راننده پشت سر هی اذیت میکرد چراغ میداد اینم جا نداشت بره شروع کرد داد زد ک گمشو برو مرتیکه اسب و اینا 

جلو خواهرم خجالت کشیدم حالا تصور خونوادم از شوهر من چیه 😞 

هیچی نمیدونه نمیدونه خواهرش دعوت میکنه باید با من هماخنگ کنه نمیدونه جلو دوتا خانم نباید اونطوری حرف بزنه نمیدونه وقتی دوتا مهمون دارن نباید بره با مامان و خواهر خودش گرم بگیره باید با مهمونا ک من و ابجیم باشیم صحبت کنه 

کورد نیستم :) 

این جدا شدن نداره 

مردا همشون همینن

باید خودت با سیاست بهش یاد بدی 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

کار اقا زشته بوده ولی یادش بخیر مادرامون چقدر صبور بودن سر هر چیزی نمیگفتن میخان جدا شن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا حق داره خیلی بده یکی همش چراغ چراغ بوق 

دهنیت خانواده ات هم بهم نمیریزه ولی با این حرفت که نگفته دعوتین و خواهرت رو زیاد تحویل نگرفته و اشتباه بوده منم موافقم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

ابجیت واقعا اضافه بوده تو اون جمعدر اشنایی رانندگی ایش رو دیده بودی که عصبی میشه فحش میده؟

۶ ماه باهاشم هیچوقت چنین پرخاشی نکرده

مامان و خواهر خودشم بودن چرا باید خواهر من اضافی باشه همراه من اومدخ بود برا خرید حلقه

ما هنوز عقد نکردیم

هر چی

جدایی اسمش روشه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

مامانم نتونست بیاد بابام مریضه رو دستشه

خدا شفا بده.دخترم شما داری وارد دنیای متاهلی میشی زیاد نباید حساس باشی درکتو ببر بالا بذار به هر دوتون تو این وضع اقتصادی فشار روحی نیاد.تو مایه ی ارامش شوهرت باش اون قطعا جبران میکنه اگر قدردان باشه

خدا شفا بده.دخترم شما داری وارد دنیای متاهلی میشی زیاد نباید حساس باشی درکتو ببر بالا بذار به هر دوت ...

اصلا اداب معاشرت بلد نیس همش مایه خجالته 

چیکار کنم خب 

اصلا اداب معاشرت بلد نیس همش مایه خجالته چیکار کنم خب

نه دخترم اروم باش جنگ که ندارید باید صبوری کنی تلاش لازمه از سمت هر دوتون تا سال اول زندگی چالش های شناختی بگذره بعد دیگه اخلاقاتون دست هم میاد