2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

38 بازدید | 7 پست

تعریف از خود نباشه هر کی میبینتم میگه خوشگلم،ولی خیلی نچرالم یعنی واقعا به جز برداشتن سیبیلام تا حالا کاری واسه خودم انجام ندادم،دوس دارم یکم تغییر کنم و به خودم برسم،واسه چند روز دیگه نوبت آرایشگاه گرفتم موهامو کوتاه کنم و ابروهامو یخورده مرتب کنه،شماها پیشنهادتون چیه؟و اینکه اضافه کنم۱۷سالمه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

اگه دوست داری مژه کلاسیک هم بذار 

موهاتم فیس فریم صورتی یا بنفش بزن اگه اجازه میدن

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی همینجوری نچرال بمون تو که سنی نداری بخوای کاری کنی ابروهاتم دست نزن موهاتم بذار بلند بمونه دختر ...

خودم عاشق موی بلندم ولی جلو موهام خالی شده یمدت خیلی ریزش داشته کم پشت شده می‌خوام کوتاه یکم بهش برسم

هیچی همینجوری نچرال بمون تو که سنی نداری بخوای کاری کنی ابروهاتم دست نزن موهاتم بذار بلند بمونه دختر ...

پیوندیه🤕😂می‌خوام فقط پیوندشو بردارم

خودم عاشق موی بلندم ولی جلو موهام خالی شده یمدت خیلی ریزش داشته کم پشت شده می‌خوام کوتاه یکم بهش برس ...

اگه بخاطره ریزشه کوتاه کن ولی در کل دختر با موی بلند خوشگل تره ابروهاتم وسطشو بردار ولی زیاد دستکاری نکن قیافه زنونه درست نکن

اگه بخاطره ریزشه کوتاه کن ولی در کل دختر با موی بلند خوشگل تره ابروهاتم وسطشو بردار ولی زیاد دستکاری ...

آره همینکارو می‌خوام بکنم