2777
2789

الهی خدا ب زمین گرم بزنه هرکس ک بقیه رو اذیت میکنه واگذارش ب خدا اولش این همسایه پدر سگ مادر خراب مارو یعنی حیییییفه بگم حیون بخدا اون حیوونای جنگل از اینا آروم ترن  شکایت و اینام هیچ فایده ای نداره دنبال اینم تفنگ بخرم بکشمشون

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کاملا حقو میدم بهت چون تجربه کردم‌مخصصوصا این ک طبقه بالا باشن رو سرتتت

در حال گذروندن وحشتناک ترین روزای زندگیمم مامانم باید دیسک کمرشو عمل کنه شبانه روز از درد داد میزنه مستاجریم هیچ کسم نداریم بچه طلاقم هستم پول عمل نداریم  ازت خواهش میکنم تاپیکمو دیدی برام دعا کن از ته قلبت😭🙏🏻❤️‍🩹

🤣😂میفمم قشنگ دردتو 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                      لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

دقیقا هر کاری ک آدمیزاد میکنه اینا برعکسن موقع سر و صدا لالن موقع سکوت اینا وحشی موقع خواب بیدار موق ...

مال ما مثلا تا س شب پارتی دارن یا شیش صب پارتی دارن

حالا مامان منم کم دعوا نمیکنه می‌ره صداش حتما 

پایینی هم همش بکوب بکوب خودم فک میکنم چون صدا دعوا ما زیاد میرن

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                      لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

چیکار کردن 

البته ما هم‌ همسایه ای داشتیم ۵ صب میپریدن انگار سقف ترک برمی‌داشت خوب درکشون کردیم هر چند ی مدت اذیت شدیم اون فقط ی مادر خسته بود چون واقعا بچه هاشون اذیت میکردن دلم سوخت ب حال مادرش در حالت عادی خودش وجودش در عذابه ب خاطر کارای روزمره سر کله زدن با دو بچه فوضول و ب شدت شیطون من هم با حرفام آوار بشم سرش خودم چون بچه ندارم حس کردم بی معرفتیه بخوام به ی مادر ک کلی مسئولیت رو گردنشه منم تذکر بدم صدا ندید بچه هاتو کنترل کن این نظر شخصی منه .گاهی صبور باید بود الان اصلا اذیت ک نمیشم هیچ دیگ هم صداشون نمیاد ...

واقعا از ی طرف هم اذیت میشی شما هم سختتونه میتونید ب مدیر ساختمون هم بگید تا بهشون تذکر بدن ..

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤