2777
2789
عنوان

این چجور خوابیه

59 بازدید | 7 پست

بچه ها من عصر خوابیدم بعد همش از خواب بیدار میشم بعد یا یه اتفاق ترسناک سر جام میفتاد مثلا انگار گردنم کج بود نمیتونستم تکون بخورم و دوباره یهو از خواب بیدار میشدم و فکر میکردم اینبار بیدار شدم واقعی مثلا یکی دستمو از تخت میکشید بازم از خواب پاشدم و خواب بودم اینبار داداشمو صدا زدم تو خواب جوابمو داد ولی بازم نمیتونستم تکون بخورم چندبار این اتفاق تکرار شد که انگار بیدار شدم ولی باز خواب بودم

علتش چیه

مغزت بیدار می شه ولی بدنت خوابه

نه ببین عزیزم مغزم بیدار بشه باید شرایط اطرافو درک کنه من حدودا۷ بار از خواب بیدار شدم ولی گویا خواب بودم بعد یه موردی که هست هربار که بیدار شدم(مثلا بیدارشدم) تو همون تایم بود و روی تخت منتها لباسم و شرایط انگار فرق میکرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اه خیلی بده منم اینجوری شدم

اصطلاحا بهش میگن بختک 

می خوای تکون بخوری ولی نمی تونی

البته من به خرافات اعتقاد ندارم که یه موجودی به اسم بختک میاد می شینه روت نمیذاره پاشیو فلان

اما یه دلیل این حالت سنگینیه طبق تجربه خودم

مثلا ظهر غذاسنگین خورده باشم گیج می شم بعدظهر می خوابم و گاهی اینجوری می شم

هم آدم باید غذای سبکتر بخوره اگه می خواد بخوابه هم اینکه بلافاصله بعدغذا اصلا خوابیدن کار درستی نیست

اه خیلی بده منم اینجوری شدماصطلاحا بهش میگن بختک می خوای تکون بخوری ولی نمی تونیالبته من به خرافات ا ...

اره عزیزم بختک شدم منتها من اون بیدار شدنه ولی خواب بودنه برام عجیبه 

مثل فیلما شد برام

اره عزیزم بختک شدم منتها من اون بیدار شدنه ولی خواب بودنه برام عجیبه مثل فیلما شد برام

آره می دونم واسه منم پیش اومده.

یه بار یه موجود پتو پلنگی به سَر دیدم نشسته کنار تختم سرش هم طرفم بود می دونستم داره نگام می کنه ولی مث شبح ها که پارچه سفید روشونه،این پتوپلنگی کلفت روش بود😪😂😂😂😂😂درعین حال چون نمی تونستم تکون بخورم خیلی ترسیده بودم و همزمان داشتم می ترکیدم از خنده😂😂😂😂