2777
2789

دلیلتون چیه؟ برای این انتخاب و بنظرتون کلا کدوم بهتره

نظرتون رو صادقانه بگین 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیتونم تاپیک بزنم استارتر جان اگر دوست نداری حذفش میکنم پیامم رو

بچه ها یه شخصی برادر خانومش فوت شده این شخص که برادر خانومش فوت شده خواننده ست می‌ره عروسی و کافه ولی ایشون فکر کنم یک هفته هم صبر نکردن و خانوم داغدارش رو ول کرد اومد شهر خودش که بره کافه و عروسی درسته شغلشه ولی وضع مالی خوبی داره می‌تونست پیش خانومش بمونه تو این شرایط

یا حداقل هر شب استوری از کافه و عروسی نزاره

یارو دوست نامزدمع ولی من واقعا نمیتونم رفتارش رو درک کنم طبیعیه؟ انگار داداش خودته پسره هم جون بود که فوت شده و مجرد 

میگن چهرم جذابه 

کیوت و ناز رو بیشتر دوس دارم 

دلیلی ندارم

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌

ناز 😂

حالا چرا ناز 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
چهره ای که نازه میتونه جذب کنه و جذابه دیگه

یعنی ناز بیشتر پسنده؟ جذاب چی والا من دیدم پسرا بیشتر به جذابا رفتن

فرق ناز و جذاب چیه؟🤣

ناز یکی مثل سیدی تو فیلم 11.22.63 یا نازنین بیاتی جذاب میشه لاله مرزبان