2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همه همینن

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

وای چرا همه از دانشگاه بدشون میاددلیلش چیهمن که فقط روز شماری میکنم مهر بشه برم دانشگاه ولی بعضی ها ...

من عاشق دانشگاه بودم

یکی از بهترین دانشگاه های کشور بود

استادا ولی بیشتر ازون دانشجوها باحال بودند.

آدم باید دانشگاه خوب بره.

و گرنه الان هر دانشگاه غیرانتفاعی ای یک ساختمان اجاره کرده اسمشو گذاشته دانشگاه 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

چطوریه تو نی نی سایت همه مینالن از دانشگاه جوش😐😐ولی تو واقعیت از هر کی میپرسم میگ عالیه خیلی حال میده وقت آزاد بیشتر داری دانشجو ها باحال هستند سریع رفیق میشند مثلا دختر خالم رفته سال اول هستش میگ عالیه اصلا مثل اون چیزی که فک میکرد نبود همش ترس الکی 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

یه دختر خانومی تو کنکور رشته ی شیمی و صنایع غذایی آورد پدرش گفت این رشته ها آینده ندارهرفت دانشگاه ر ...

عزیزم ی سوال

با رشته ی حقوق هم میشه دادیار شد؟یا فقط فقه و حقوق؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

من عاشق دانشگاه بودمیکی از بهترین دانشگاه های کشور بوداستادا ولی بیشتر ازون دانشجوها باحال بودند.آدم ...

ازاد بودی یا دولتی؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

میشه

کارشناسیش رو تو چه دانشگاهی گذروند؟منظور دولتی،آزاد پیام نور؟

کارشناسیش رو تو چه دانشگاهی گذروند؟منظور دولتی،آزاد پیام نور؟

آزاد بدون کنکور اسم نوشت برای رشته ی حقوق باید کنکور بدی

الان که دادیار شده پسراو دخترای فامیل 4تاشون رفتن حقوق میخونن😂😂

آزاد بدون کنکور اسم نوشت برای رشته ی حقوق باید کنکور بدیالان که دادیار شده پسراو دخترای فامیل 4تاشون ...

رشته حقوق بدون کنکور هم تو آزاد جذب داره که

شما میگی باید کنکور بدی