2777
2789
عنوان

این سایت واقعا منو رشد داد

947 بازدید | 47 پست

شاید باور نکنید، ده پله افتادم جلو

اولش که با تاپیک های دختر گرانبها و بانو آرتمیس و رویا جون شروع شد، که به خود باوری و اعتماد بنفس ام و مرز تعیین کردنم بین خودم و اطرافیان خیلی کمک کرد بعد هم با تاپیک های پس انداز و مدیریت رویا جون یاد گفتم چطور مدیریت کنم و پس انداز کنم

بقیه شو پست بعد میگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا اطلاعات عمومی خوبی به آدم میده منم موافقم

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

بهترین دکترا، بهترین و اقتصادی ترین مراکز خرید دستور پخت غذا و خیلی چیزای دیگه رو اینجا یاد گرفتم

گاهی یکی یه نظر ساده میده ولی ایده بزرگی تو ذهنم جرقه میخوره

بعضی تاپیک رو می خونی اینجوریه که هرچی گفتن عمل نکنی موفق تری یا مثلا ادب را از که آموختی از بعضی بی ادبان سایت

ظهور و سلامتی امام زمان صلوات😊   ‌                     خُرَّمْدُخت: نام فارسی به معنای دختر شاد و باطراوت‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌‌ خواستم از رنجش دوری بگویم یادم آمد  ‌                     عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد

پس چرا من هر وقت میام ناامید و بی اعتماد بنفس میشم میشه پیجاشونو بزاری

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن