2777
2789
عنوان

دختر بودن بلد نیستم😭😭

421 بازدید | 26 پست

۱۸ سالمه ؛ مامانم امروز برام یه رژ خرید...

به زور برام رژ زد ؛ حس میکردم خیلی زشت شدم

سریع رفتم پاک کردم اصلا عصبی شده بودم وقتی رژ را روی صورتم دیدم 

بهم گفت بیا پنکیک بخر برای صورتت،به پوستت برس،آرایش کن؛ لباس دخترونه و شیک بپوش

تیپ های اسپرت میزنم مثلا شلوار کارگو‌ با لباسای گشاد و اسپرت؛ کلا دوست دارم پسرونه باشم

عاشق رانندگی و کارای فنی ام؛ خیلی به ظاهرم توجه نمیکنم لباس و ظاهر ساده و بدون آرایش دارم فقط سعی میکنم مرتب و تمیز باشم 

مامانم همش میگه دختر باش به خصوص وقتایی که مثلا یه دختر همسن و سال من رو تو دوستاش و فامیل میبینه

جدیدا عکس دخترای همسن و سال من در فامیل رو زیاد میبینه چون برای یکی از پسرای فامیل دنبال زن میگرده 

وقتی عکس اون دخترا رو میبینه که فاصله سنی هاشون با من یکی دو سال است و همش آرایش کرده هستن و خوشتیپ، بیشتر سعی میکنه به من و ظاهرم توجه کنه و اینجوریه که پسرا ظاهر دختر‌ رو نگاه میکنن و انتخاب میکنن 

نمیخوام تغییر کنم چون بلد نیستم

من آرایش کردن بلد نیستم/من تیپ زدن بلد نیستم/من دخترونه حرف زدن بلد نیستم/من متانت و طنازی و ادا بلد نیستم

حس میکنم خوشگل هم نیستم 🙂💔

بعد میدونید جذابیتش چیه ؟! اینکه میگه آرایش کن ولی نمیگه این ابروهای نامرتبت باعث میشه با آرایش شبیه اسکل ها به نظر برسی...

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو ام 

حال تغییر ندارم فعلا 

وقتشم ندارم

شاید سال بعد مثل بقیه شدم نه یه عجیب غریب با موهای سیخ

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

مستقل شو هر جوری که میتونی دانشگاه یه شهر دیگه قبول شوو اونطوری باش که خوشحالیدوم که سنت کمه تو سن ت ...

اتفاقا همه هم سن و سالام و اطرافیان و همکلاسی هام که این شکلی هستن 💔

اونا از ۱۵_۱۶ سالگی میکاپ حرفه ای میکردن 

ولی من هنوز یه رژ گونه هم نمیزنم🙂

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

منم همینم بهم میگن پسر البته چون با داداشام بزرگ شدم و تک دخترم شبیه کارام 😂😂ارایشم نمیکنم ولی خوب صورتمو برمیدارم 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

هر جور با خودت حال میکنی همینجوری باش

شابد من حال کنم 

ولی جامعه و حتی پسرا موقع انتخاب همسر با اینجور دخترا حال نمیکنن

حالا نه اینکه خیلی دنبال شوهر کردن باشم ولی خب اونم یه بخشی از زندگیه بالاخره منم دوست دارم کنار یکی باشم که حال دلم باهاش خوب باشه 🙂💔

خب اول ابروهات بردار صورتت کلا بردار بعد با یه ضد افتاب رنگی و ریمل شروع کن تا عادت کنی هرچند بیشتر از این بزک دوزکه منم تیپا پسرونه میزدم هنوزم میزنم ولی ارایشم از راهنمایی سوسکی میکردم بس که همین مامان تو اعتماد به نفسم ر. یده بود الان 18 سالمه زیاد حوصله ارایش کردن ندارم ولی خب سعی میکنم ب خودم برسم ماسک و ابرسان و ... زیاد ب قیافت سخت نگیر سعی کن ی فنی یاد بگیری

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔اگه درخواست دوستی بهم میدی از همون تاپیکی که پیدام کردی علتشم همونجا بگو

خب عمل کن پسرشوخلاص،😅

نه بابا 

مگه پسرا چی دارن ؟! آخه کسی اینکارو میکنه که واقعا مشکلی داره 

من شخصیت قوی و مستقل پسرا رو دوست دارم اینکه از پس هرکاری برمیان 

واسه همین میگم شخصیت پسرونه رو دوست دارم ؛ دوست دارم خودم از پس همه کارا حتی کارای تعمیرات خونه بربیام 

قوی باشم و مستقل 

منم همینطور بودمعاشق بشی درست میشی

واقعا ؟

یعنی چی عاشق بشی درست میشه ؟ 🙃