2777
2789
عنوان

بچه ها غذای بدون گوشت بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 75 پست
تاس کباب بدون گوشت،دال عدس،کوکو سیب زمینی ،کوکو سبزی

کوکو ها و گذاشتم برای نهار ها ازین به بعد 

باید برم سبزی کوکویی بگیرم پاک کنم بزارم فریزر 

تاس کباب چی داره توش؟؟ 

دال عدس چیه؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی فکر کن نهایت ابگوشت بگذارم و عدس پلو با گوشت و ...یعنی حتما باید یکم پروتئین داشته باشه...اصلا ...

عدسی با گوشت و تا حالا نشنیده بودم واقعا 

عدس و لوبیا خودشون پروتئین دارن که

کوکو ها و گذاشتم برای نهار ها ازین به بعد باید برم سبزی کوکویی بگیرم پاک کنم بزارم فریزر تاس کباب چی ...

من همسرم کوکو سبزی هم نمیخوره و غذا حسابش نمیکنه...البته نه درباره کوکو سبزی چون توش تخم مرغ داره  ولی  تا حدودی درباره برخی غذاها درست میگه..مثلا میگه گوجه و بادمجون پروتئینش کو؟ غذایی که پروتئین نداره باعث هله هوله خوری و ریزه خواری میشه و میگه اینجوری ادم مریض میشه بیشتر

ما بیشتر اوقات خانوادگی ناهار سنگین میخوریم شب یا هیچی نمیخوریم یا الان که شبا طولانی شده یه شام ساد ...

من خودم نهار سبک دوست دارم و به جاش شام مفصل تر باشه چون تا آخر شب گشنم میشه واقعا 

مرسی عزیزم الان باقالی پلو و شوید پلوم بدون گوشت نمیشه که یه چیزی میخواد🤦🏻‍♀️فقط میمونه عدس پلو عد ...

چرا نشه

من برای ظهر باقالی پلو فقط درست کردن بدون گوشت

شوید پلو هم با تن‌ماهی بخورین خوشمزس

"و فراموشی کیمیاست...🦋"
عادت غدایی خودت وشوهرت چیه؟منظورم توخونه مادرتون قبل ازدواج

خونه خودمون نهار ها آش و کوکو بود شام ها برنجی بود 

بیشتر موقع هام بابام شام از بیرون میخره 😂اونجا خیلی راحت تر بود 

مثلا سرم درد میکرد دلم درد میکرد بابام میگفت ول کنید غذا میخرم 

الان اینجا پریود شدم با دل‌درد دیگه غذا پختم 🥲

خونه مادر شوهرم همیشه غذاش به راه سر ساعت 

همینه ما دو نفریم ماهی 2 کیلو چرخکرده و دو کیلو ماهی و دو کیلو مرغ و یک کیلو گوسفندی خورشتی استفاده ...

برای مام همین میشه 

بنظرم زیاده حدودا ۵ ۶ تومن میشه هزینش 

هزینه خوراکی های دیگم داریم 

خونه خودمون نهار ها آش و کوکو بود شام ها برنجی بود بیشتر موقع هام بابام شام از بیرون میخره 😂اونجا خ ...

پس کارت سخته مادره بدعادت کرده ،ولی شماسعی کن کم کم عادت هروعده غدای سنگین وگوشتی خوردنو ازسرش بندازی