2777
2789

من می‌دونم خیلیا پدر یا شوهرشون حمایت مالی نمیکنن و برا همین نذر کرده بودم اینکارو معرفی کنم به بقیه هم. واقعا چیش ایراد داشت که حذفش کردید

اولشو خوندم حوصله نداشتم بخونم

نوحه تبلیغات طور بوده یا کد معرفی چیزی از خودت دادی!؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️.متنفرم از تک تک کسایی که آدما رو قضاوت میکنن و تا جون دارم علیه قضاوت کردن میجنگم، حتی به قیمت کاربریم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تبلیغ سایتهای دیگه رو اینجا قانونی نمیدونن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

آره کد معرفی بود

اها پس به خاطر. خودش بوده 😄😄 منو باش اسکرین گرفتم برم واقعا بیخیال

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️.متنفرم از تک تک کسایی که آدما رو قضاوت میکنن و تا جون دارم علیه قضاوت کردن میجنگم، حتی به قیمت کاربریم.

هیچوقت شما رو حلال نمیکنمسال 99 با چاپلوسی ب نی نی یار باعثتعلیقم شدید...

اشتباه گرفتی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

خوب اسمت یادمه... خیلی خوبهیچوقت نمیبخشمتریپلای نکن... برو ب سلامت

سال ۹۹ سالی بود که باردار بودم و ...اصلا سایت نمیومدم زیاد .اومدم هم درباره بارداریم سوال داشتم 

درضمن گفتی با نی نی یار فلان 

بهتره بدونی اتفاقا با من خیلی ضد هستن 

توی سایت ممکنه بارها سر حرفا یا بی احترامی یا هر چی تعلیق بشی 

منم اصلا شما رو یادم نی 

منم یه بار کاربر اوپرا برام نی نی یار رو تگ کرد تعلیق شدم 

الان چیکار کنم برم نفرینش کنم والا 

این بچه بازیها چیه دیگه !

بسلامت 

سال ۹۹ سالی بود که باردار بودم و ...اصلا سایت نمیومدم زیاد .اومدم هم درباره بارداریم سوال داشتم درضم ...

باردار بودی ک بودی.... اتفاقا چون باردار بودی

باید خیلی مراقب رفتارت میشدی که  دل نشکنی

که....

شما حق الناس گردنته، اگر یک زمانی

هم میخواستم ببخشمتت، با پررو یی و لحن بدت

هیچوقت ازت نمیگذرم

و ب خدا واگذارت میکنم

بله نبایدم یادت بیاد، چون باعث شدی اون

کاربریم بترکه

با یک کاربر دیگه باهم بودید و...

بماند ....

میبینی،اون موقع هم همین بودی