2777
2789

تبلیغات زرده به نظرتون؟من برند های خوب مثل استی لادر و فرانسیس داشتم ولی خوب چون کاورشون سنگین بود گفتم پوستم  خراب نشه گذاشتم واسه مجلس خاصی که میرم حالا یه دوستی به من کرم‌پودرو پنکک لاکچری کوین رو معرفی کرد البته خواهرش نماییندگی فروششون و داره به نظرتون مثل بقیه محصولات نتوورکی مثل لدورا و اینا بی کیفیت هستن ؟هرکی واشته میشه راهنمایی کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پنکک شماره۱۰۲ لاکچری کویین دارم کاورش بالا نیست اما خوبه راضیم ازش 

کرم‌پودرش نگرفتم

اما اگر کرم‌میخوای بجای کرم‌پودر اگر پوستت چربه سی‌سی‌کرم فارماسی بگیر اگز پوستت خشکه بی‌بی‌کرم فارماسی بگیر هیچ آسیبی نمی‌زنه تضمینی میگم عالیه تازه کلاژن سازی و آبرسان و ویتامین سی و ضدآفتاب هم داره و خیلی چیزای دیگ ساخت ترکیه‌ست

میشه واسه شفای مامانم و و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
جدی؟کاورشون خوبه؟میشه قیمت و بگی لطفا؟

من قبلا ۳۳۰ خریدم سی‌سی کرم اما حجمش خوبه یکم بزنی کافیه و الان 4ماهه دارمش هنوز تمام نشده فکرکنم سی‌سی‌کرم حدود 9ماه بمونه واسم شایدم بیشتر البته من کم بیرون میزم و استفاده میکنم عالیههههه واقعا پوستم چربه سی‌سی کرم میزنم کاورش عالیه و اصلااااااا ضرر نداره فقط مارک فارماسی ک ساخت ترکیه‌ست بخر بقیش استقاده کردم ساخت کشور های دیگ اصلا راضی  نبودم ارزون تر هم بودن اما واقعا مزخرف

پنکک لاکچری کوین خوبه بخر حدود۲۵۰ تومن من الان یکساله دارم هنوز تمام نشده تو خونه هم میزنم مصرفم ازش زیاده خیلی خوبه جوش نمیزتم باهاش واقعا خوبه ضدآب هم هس حدود۷۰ درصد

کانسیلر خوب هم میخوای گابرینی بگیر

و ژل ابرو خوب هم میخوای گابرینی آبی بگیر عالیههههههههه نه ابرو میریزه ن سفیدک میزنه

اما کرم‌پودر گابرینی اصلا نخر بدرد نمبخوره

سورمه هم عالیه اگر میخوای بخری هاشمی اصل بخر

امیدوارم تونسته بلشم کمکت کرده بلشم❤❤❤❤

پوستت چیه؟ جنسش

میشه واسه شفای مامانم و و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
من قبلا ۳۳۰ خریدم سی‌سی کرم اما حجمش خوبه یکم بزنی کافیه و الان 4ماهه دارمش هنوز تمام نشده فکرکنم سی ...

ممنون گلم‌من پوستم مختلطه ولی بخاطر شیفت شب های طولانی و مکرر پوستم به شدت دهیدره و کم آب هستش طوریکه که گرونترین کرم پودرا قشنگ نمیخوابه رو پوستم چون بخاطر مشغله و داشتن بچه ی کوچیک شیر خواره روتین پوستیم و منظم رعایت نمیکنم 

ممنون گلم‌من پوستم مختلطه ولی بخاطر شیفت شب های طولانی و مکرر پوستم به شدت دهیدره و کم آب هستش طوریک ...

من آبرسان ب پوستم خیلی نمیسازه منم دهیدارته‌ست پوستم

شبا قبل‌از خواب خیلی کم استفاده میکنم

عزیزم شما ماما‌هستی میشه تاپیک اخرم بخونی ؟ بنظرت باردارم؟؟؟

من هنوز دخترم و بکارت دارم ب اصرار نامزدم ک محرم هستیم آذر رابطه بدون دخول داشتیم و اطراف بکارتم چند قطره ریخت و من بعداز دو روز تنسی۱،۵ خوردم و دی ماه پریود شدم حجمش کم بود و رنگ خون تیره بهمن ماهم مریود شدم اولش رنگ خون صورتی بود و بعدش قرمز بود و خون ریزی حجمش زیاد بود مثل همیشه

الان سه ماه گذشته از رابطمون خیلی میتسرم😭😭😭بنظرت باردارم؟؟نامزدم سرطان داشت و ول کرده رفته😭😭😭دازم دق میکنم بنظرتون باردارم؟شرایط بی‌بی‌چک و آزمایش خون ندارم

خیلیا میگن هم باردار بودن هم پزیود میشدن من خیلی میترسم

عزیزم شما ماما‌هستی میشه تاپیک اخرم بخونی ؟ بنظرت باردارم؟؟؟من هنوز دخترم و بکارت دارم ب اصرار نامزد ...

ای وای خیلی متاسف شدم برای،شرایطتون‌ .نه گلم احتمال بارداریتون خیلی خیلی کم هست این وضعیت به هم ریختگی هورمونی بخاطر مصرف قرص های اورژانسی بوده و البته استرسی که دارین و شرایط زندگیتون و اوضاع نامزدتون.نگران نباشین ولی یه روز که رفتین بیرون یه بیبی چک بخرین و بیاین خونه برین دسشویی بیبی رو بزنید که خیالتون راحت بشه بعدم پوکه رو بندازین بیزون که گسی نفهمه ولی من ندید میگم شما باردار نیستید

ای وای خیلی متاسف شدم برای،شرایطتون‌ .نه گلم احتمال بارداریتون خیلی خیلی کم هست این وضعیت به هم ریخت ...

بخدا شرایط بی‌بی‌چک خزیدن ندارم همه‌چی افتضاحه الان شاید فکرکنب دارم دروغ میگم

اما نگاه بدون دخول بود و اطراف مقعدم و نزدیک بکارتم چندقطره ریخت البته خودم حس میکنم و سریع با دستمال پاکش کرد و من ۴۸ساعت بعدش قرص خوردم هم دی ماه هم بهمن ماه پزیود شدم اما میترسممممم امکانش هست؟😭😭😭😭

ای وای خیلی متاسف شدم برای،شرایطتون‌ .نه گلم احتمال بارداریتون خیلی خیلی کم هست این وضعیت به هم ریخت ...

مزه آهن چندروز پیش حس کردم دنبالچم گاهی درد میگیره توی این سه‌ماه و کلیه درد دارم

احتمالش از صفر هم پایین تره

۵روزه پریودم تمام شده اما سینه درد میگیره و ول میکنه