2777
2789

کارزار مردان متجاوز گر کجا باید امضا بشه؟ مردایی که اجازه خروج از کشور رو بهت نمیدن.. مردهایی که حق طلاق با اون هاست... مردهایی که برتری رو از ان خودشون میبینن و اعتقادی ب حقوق برابر ندارن..مردهایی که شهادت دوخانم رو برابر یک اقا میبینن.. مردهایی که حتی واسه تقصیم ارث خواهر رو کمتر از برادر میبینن.. مردهایی که اعتقاد دارن و تصویب کردن دیه ی اقا دوبرابره ی خانمه...

کارزار اصلی علیه اقایوون باید تصویب بشه 

ای برابریه اصلیه بدون هیچ شبهه ای

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه مشت پسر پرنسسعلی درست کردن اون کارزار سربازی دخترا رو افرین اسی حرفات خوب بود

اوکی تبعیض جنسیتیه قبول.. پس این ها چی میشن این وسط؟

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

یه مشت احمقن واقعا

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳﺖﮐﺞ ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍﺳﺖﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ

تقسیم

اون دیه بنفع بازماندگانه نه بنفع مرده، بقیه حقوق رو هم میتونی قانونی بگیری، منع قانونی نداره

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی( ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

دو تای آخری قانونه اسلامه و ربطی به مردا نداره

درواقع اونم بخشی از دست نوشته های یک اقاست که علیه خانوم هاست

تقسیم اون دیه بنفع بازماندگانه نه بنفع مرده، بقیه حقوق رو هم میتونی قانونی بگیری، منع قانونی نداره

اون تاپیک داشتم مینوشتم براتون قفل شد

منظور از هر علی که امام علی نیست 

من خودم نواده امام علی هستم به ایشون توهین نمیکنم و امام علی که مرد واقعی بودند مثل این پسرای لوس الان نبودند

ولی این کلمه رو تو جامعه پرنسسعلی میگن منم باید مثل جامعه حرف بزنم تا دیگران متوجه منظورم شند 

مثلا داستان های حسن کچل که میسازند واسه بچه ها توهین به امام حسن هست؟ 

کاربری دست دو نفره

اینا همش برای اینکه ملتو بندازن به جون هموگرنه چرا کارزار نزدن برای لغو سربازی اجباری؟!

این تنها لطفیه که ب بانوان کردن که دچار شوک نشن

حالا فکر کردی با این کارزار الان چیزی تصویب میکنن به نفع مردها یا به نفع زنها 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی