2777
2789
عنوان

شوهر نفهم من

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 29 پست
چه عقده ای! شوعر منم ازین تهدیدا زیاد می کرد. متاسفانه بعد ۱۵ ساااال درست شد. خدا صبرت بده

خیلی گاوه میبینه اذیت میشم همش با مانتو ی دستشویی نمیتونم ب راحتی برم با داداشش میوه وشامشو میخوره  اکسپلور گردیشم می‌کنه تازه یادش میاد زن داره

کاش مردایی ک انقد به خانوادشون بها میدم هیچوقت ازدواج نکنن چون یکی دیگه بدبخت میکنن

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به جاریت زنگ بزن و غیر مستقیم برسون بهش

خودش می‌دونه ک شوهرش اینجا پلاسه

ما تا دم خونشون میریم ب هوای کاری ک داریم حتی تعارف نمیزنن بیاین داخل بعد خونه ما ک میرسه همیشه پلاست

خودش می‌دونه ک شوهرش اینجا پلاسهما تا دم خونشون میریم ب هوای کاری ک داریم حتی تعارف نمیزنن بیاین داخ ...

خوشبه حالش والا خیالش راحته شوهر ه خلاف نمیره، وقتی آنقدر پرو هست زنگ بزن به بهونه احوال پرسی، بعدشم بگو با خنده فلانی جان خوب رفتی شوهرتون انداختی سر منا، برگردی نوبت شماست

خوشبه حالش والا خیالش راحته شوهر ه خلاف نمیره، وقتی آنقدر پرو هست زنگ بزن به بهونه احوال پرسی، بعدشم ...

عزیزم رابطه من و جاریم از دوتا دشمن بدتره ماحتی شماره همو نداریم جایی همو میبینیم فقط سلام میکنیم 

کاش میشد زنگ بزنم و بگم این حرفارو

بله خودش خونه داره

وقتی رابطه داشتی آه و ناله زیاد کن 

شاید خجالت بکشن 😟

نمیدونم چجوری باید بهش بفهمونی 

ببین جواب میده یا ن 

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  
وقتی رابطه داشتی آه و ناله زیاد کن شاید خجالت بکشن 😟نمیدونم چجوری باید بهش بفهمونی ببین جواب میده ی ...

ما تو اتاق خوابیم بخاری گذاشتیم تو اتاق شوهرم در باز میزاره ک مبادا داداش عزیزش سرما بخوره 

رابطه کجا بود خاهر

به مادرشوهره بگو

اونم بدتر جاریم دختر خواهرشه و کاملا هوادار اوناس 

اونم مثل شوهرم فک می‌کنه وظیفمه نگهداری و پذیرایی از خانوادش

ما تو اتاق خوابیم بخاری گذاشتیم تو اتاق شوهرم در باز میزاره ک مبادا داداش عزیزش سرما بخوره رابطه کجا ...

بچه داری؟!

یه کوچولو تحمل کن 

خانومی کن انشاءالله بچه اش بدنیا بیاد بره 

دعایی چیزی بخون ک نیاد 

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  
بچه داری؟!یه کوچولو تحمل کن خانومی کن انشاءالله بچه اش بدنیا بیاد بره دعایی چیزی بخون ک نیاد

نه عزیزم ندارم 

هشت ماه مونده مگه من مسخره بقیه ام😵‍💫