برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐 امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.
فکر میکنم داره غیر مستقیم به شیوه و نوع حکومت ملت میپردازه
بنظرم اطلاعات خوبی به آدم میده دید آدم نسبت به کارکرد ملت باز میکنه
خدایا شکرت بخاطر تمام نعمت هات دوست دارم سپاسگزارم (❁´◡`❁)*✲゚* یاالله شکرت😍😍⭐✨🤍🌈🌈 ۱ – درباره حقیقت و وفاداری:«هر آدمی ذات خودش رو داره. نمیتونی کسی رو تغییر بدی، فقط میتونی خودت رو از آسیب محافظت کنی. وفاداری و احترام باید متقابل باشه؛ اگر نیست، فاصله گرفتن نشانه قدرت و هوشمندیه.»نسخه ۲ – درباره مرزها:«تو مرزهای خودت رو تعیین میکنی، نه دیگران. کسی که ارزش آرامشت رو نداره، حق نداره وارد دنیای تو بشه. مرزهایت دفاعیه نه دشمن.»نسخه ۳ – درباره آرامش و زندگی:«زندگی کوتاهه و وقتت با آدمهایی که بهت آسیب میزنن تلف نشه. آرامش خودت رو اولویت بذار و بگذار کسی که لیاقت نداره، خودش را از زندگیات دور کنه.
منم باهاش انس نمیگیرمفعلا ۴۰ صفحه موفق شدم بخونمفکر میکنم داره غیر مستقیم به شیوه و نوع حکومت ملت می ...
داستان جذابی داره، خصوصا از وقتی با جولیا وارد رابطه میشه.
آخرش رو که خوندم واقعا از درک و قصد نویسنده عاجز شدم.
برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐 امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
داستان جذابی داره، خصوصا از وقتی با جولیا وارد رابطه میشه.آخرش رو که خوندم واقعا از درک و قصد نویسند ...
واقعا اولش ک چنگی به دل نمیزنه مشتاق شدم بخونم
نویسندهش قلم خوبی داره کلا
کتابهای دیگم امتحان کن کتاب قلعه حیوانات هم دقیقا به کارکرد دولت میپردازه
خدایا شکرت بخاطر تمام نعمت هات دوست دارم سپاسگزارم (❁´◡`❁)*✲゚* یاالله شکرت😍😍⭐✨🤍🌈🌈 ۱ – درباره حقیقت و وفاداری:«هر آدمی ذات خودش رو داره. نمیتونی کسی رو تغییر بدی، فقط میتونی خودت رو از آسیب محافظت کنی. وفاداری و احترام باید متقابل باشه؛ اگر نیست، فاصله گرفتن نشانه قدرت و هوشمندیه.»نسخه ۲ – درباره مرزها:«تو مرزهای خودت رو تعیین میکنی، نه دیگران. کسی که ارزش آرامشت رو نداره، حق نداره وارد دنیای تو بشه. مرزهایت دفاعیه نه دشمن.»نسخه ۳ – درباره آرامش و زندگی:«زندگی کوتاهه و وقتت با آدمهایی که بهت آسیب میزنن تلف نشه. آرامش خودت رو اولویت بذار و بگذار کسی که لیاقت نداره، خودش را از زندگیات دور کنه.
حتما بخون، من اوایلش رو روزی به زور ده صفحه میخوندم. ولی از یه جایی یه بعد به قدری جذاب شد یه روزه تموم کردم.
از قلعه حیوانات خیلی جذاب تره.
من با کلی ذوق سفارش دادم گرفتمش حتی به فصل اولم مغزم نکشید😐😂کامل خوندیش؟
بزرگ ترین اشتباه زندی تو کردی نخوندی.😅😅
فوق العاده جذابه، ولی خب آدم رو به فکر وا میداره.
من الان با هزارتا سوال تو ذهنم موندم، یکی که خوب درکش مرده برام تحلیل کنه.
یه چیزی اوایلش کسل کننده س، از یه جایی به بعد ماجرا جذاب میشه.