2777
2789
عنوان

خانواده شوهر بی درک

173 بازدید | 13 پست

سلام خانوما خوبید من باردارم دوماهم مونده زایمان کنم بعد برادرشوهرم ماشین خریده اومده خونه ما الان دوماه میره سرکار با شوهرم پدرشوهرم اول گفت میاد دو طبقه میگیره برامون ولی حالا زده زیرش و امروز فردا میکنه دختر خودشونم بارداره ولی داره تو ارامش زندگیشو میکنه اگه برادرشوهرش میرفت مزاحمش میشد پوستشو میکندن ولی به من رسیده لال شدن حالا چه دعایی بخونم این در بیاد بره ..به شوهرمم میگم از این خونه درومدیم دیگه باید دو طبقه بگیری اگه میخوای داداشتو نگهداری میگه نه دو طبقه لازم نیست یک طبقه و نیم کفایت میکنه منم گفتم دیگه من اونموقع مثل الان نیستم بچه شیرده دارم که با دسشویی رفتن یه ادم از خواب بیدار میشه میخوام راحت بهش شیر بدم ولی شوهرم خیلی از باباش میترسه و هیچوقت بهش نمیگه بیا خونه دو طبقه بگیر چون رودروایسی زیادی داره عروسم که نمیتونه بگه پس من چیکار کنم انشالله مادرشوهر و پدرشوهرم از زندگیشون خیر نبینن

به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم شما خودت راه حل رو میدونی و می‌گی باید خونه ی جدا بگیرید اما بقیه ام باید با شما همکاری کنن بخصوص همسرتون

سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞

مقصر شوهرته نه خانواده اش 

حتما سفارش میکنه پذيرايي خوبی هم ازشون داشته باشی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مقصر شوهرته نه خانواده اش حتما سفارش میکنه پذيرايي خوبی هم ازشون داشته باشی

شوهرم بمیره انشالله اره هنیشه پدرشوهزم زنگ‌میزنه شام چی خوردین چی گذاشتی شام نزاشتی؟

عزیزم شما خودت راه حل رو میدونی و می‌گی باید خونه ی جدا بگیرید اما بقیه ام باید با شما همکاری کنن بخ ...

همکاری نمیکنه همش از باباش میترسه و خجالت میکشه بگه

نه تازه ۵۰ تومنم از بابابزرگم قرض کردیم اینجارو اجاره کردیم

پس دیگه به پدر شوهر و بقیه چه ربطی داره که برای شما تصمیم بگیرن؟!!!!!

البته که مقصر اصلی همسر شما هستند که به فکر راحتی و آرامش همسرشون نیستن

عزیزم شما خودت راه حل رو میدونی و می‌گی باید خونه ی جدا بگیرید اما بقیه ام باید با شما همکاری کنن بخ ...

حالا بخاطر بارداریم مامانم هفته دیگه میاد پیشم دیگه میمونه تا زایمان کنم و اینا خداکنه مامانم اومد این دربیاد شرشو بکنه اخه مثلا اینم در میاد میره مادرشوهر پدرشوهرم به من اخم و تخم میکنن انکار من مقصرم خودتون پاشین بیاید بالا سر بچتون من که پسش ننداختم

پس دیگه به پدر شوهر و بقیه چه ربطی داره که برای شما تصمیم بگیرن؟!!!!!البته که مقصر اصلی همسر شما هست ...

اره خیر ندیده مرداد ماه وقتمون تموم میشه اینجا بهش میگم یا دو طبقه میگیری یا میرم خونه مامانم هروقت دو طبقه گرفتی برمیگردم اگرم به پدرش نگه خودم زنگ میزنم و بهش میگم