2777
2789

ما سال گذشته یه ماشین ثبت نام کردیم،به نام من ثبت نام کردیم.چون به نام شوهرم ماشین بود

الان میخان تحویل بدن.شوهرم میخاد بزنه به نام خودش

پولش هم ۱۰۰طلاداشتیم،یه۴۰تومنی من پسانداز داشتم،ما بقیش تقریبا۲۶۰اینا شوهرم تو دو مرحله داد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ب اسم توعه دیگه شوهرت گف خونسرد بگو مگه فرقی داره مهمه مگه

من اصن چیزی نگفتم برام مهم نیس واقعا ولی خب بلاخره ادم ناراحت میشه

میگه برا تو بعد همون موقع میگه میخام بفروشم و ..

الان میگه مبارکه بعد میگه یه پلاک دارم ازاد بشه لازمش دارم

حرفاش ناراحتم میکنه

به تفاهم و توافق برسید، ماشین و خونه و ... برای اینه که زندگی مشترک تون اسون تر و لذت بخش تر بشه بر ...

حرفاش ناراحتم میکنه

ماشین همون اول ب اسم تو میاددیگه ام نرو دنبال تغییر ب نام زدن

حرفاش ناراحتم میکنه

من اصن چیزی نگفتم برام مهم نیس واقعا ولی خب بلاخره ادم ناراحت میشهمیگه برا تو بعد همون موقع میگه میخ ...

حق دارید،مفصل و روشن راجع به این موضوع صحبت کنید که قصدتون از خرید ماشین چیه(اگر قبل از ثبتنام گفتگو نکردید)،قراره استفاده کنید و یا بفروشید،شرایط مالی تون رو میدونید اگه قادر به استفاده از ماشین جدید هستید به شوخی بگید من فکر میکردم چون بنام من ثبت نام کردیم هدیه س برای من و قراره برای من باشه،اگر هم قصد فروش دارید بگید آخ جون پس قراره بریم طلاهای خوشگل و جدید بخریم برای من

در هرصورت رضایت و نظر شما هم مهمه و با ارزش🌸 

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱