2777
2789
الان شغلش چیه چخوب ک میتونید بخونید تواندییشو دارید بازم بنظرم وگرنه کار هرکسی نیس این همه تایم خوند ...

مرسی عزیزم ایشالا همچنین

دانشجوعه هنوز سال سوم پزشکی

من کنکور تجربی میخوام بدم خیلی منظم نخوندم متاسفانهولی خب هر کس زیاد میخونه یه دلیلی داره دیگه مثلا ...

چیزی پیداکردی کردی ک بخوری وخوابتو کم کنه؟ 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم ایشالا همچنیندانشجوعه هنوز سال سوم پزشکی

چخوب  دوتاخواهر پزشکید دراینده 😍🥰

حتما الان میگه براش سختتره تازمان کنکور اخه فامیل ماام همسن خودمه دانشجوی پزشکیه توخوابگاه   

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

چیزی پیداکردی کردی ک بخوری وخوابتو کم کنه؟

نه حقیقتا ولی هایپ باعث میشه زود سرحال شم بعد بیداری 

قرص کافئین هم باعث میشه وقتی خستم خوابم نبره ولی تمرکز کم میکنه اون موقع 

بیشتر  به این نتیجه رسیدم خیلی به حال روحی بستگی داره من دهم که بودم یه دوره ای کلا پنج ساعت میخوابیدم از ۱۲ تا ۵ بعد پنج تا ۷ میخوندم میرفتم مدرسه دوباره ظهر میخوندم فقط چون اون موقع خیلی انگیزه داشتم و الان نه 

یسوال دیگم بپرسم میگم اسی کلا لذت میبری از مطالعه؟ یا ب زور میخونی 

قبلنم اهل مطالعه بودی یا از رومجبوری میخونی 

چخوب دوتاخواهر پزشکید دراینده 😍🥰حتما الان میگه براش سختتره تازمان کنکور اخه فامیل ماام همسن خودمه ...

ان شاالله :(

نه واقعا سخت نیست تا الان که نبوده یعنی 

خوابگاهی نیست شهر خودمونه

یعنی خودش منو که میبینه میگه هزار بار شکر میکنم کنکور ندارم هیچی بدتر از کنکورنبود  

نه حقیقتا ولی هایپ باعث میشه زود سرحال شم بعد بیداری قرص کافئین هم باعث میشه وقتی خستم خوابم نبره ول ...

اخ اخ روحیه خیلی مهمه الان اکثرا خواب آلود شدن همه  بخاطر اینکه هممون افسردگی داریم  خوابمونم زیادشده 

ان شاالله :(نه واقعا سخت نیست تا الان که نبوده یعنی خوابگاهی نیست شهر خودمونهیعنی خودش منو که میبینه ...

جدی کنکور پس خیلی بدتر بوده

خب خداروشکر انشالله ک توام تموم میشه دیگ کنکورت موفق میشی نگران نباش

یسوال دیگم بپرسم میگم اسی کلا لذت میبری از مطالعه؟ یا ب زور میخونی قبلنم اهل مطالعه بودی یا از رومجب ...

تا اواسط یازدهم با علاقه میخوندم هر چی میخوندم چه کم چه زیاد با عشق میرفتم مدرسه صبحا قبل اومدن سرویس میرفتم پیاده روی و تو راه کلی پادکست گوش می دادم  خیلی ادم متفاوتی بودم نسبت به الانم 

ولی یه اتفاقاتی برام افتاد که تقصیر خودم بود و کلا از مسیر قبلی جدا شدم و گند خورد تو زندگیم 

الان هیچیییی بهم لذت نمیده واقعا هیچی نه فقط درس خوندن 

حتی مثلا بگن تو قرعه کشی یخ ميليارد برنده شدم هم خوشحالم نمیکنه 

جدی کنکور پس خیلی بدتر بودهخب خداروشکر انشالله ک توام تموم میشه دیگ کنکورت موفق میشی نگران نباش

واقعا خیلی بد بود کنکور من هر کی رو دیدم کنکور داده میگه واقعا استرسش با بقیه سالای تحصیل قابل مقایسه نیست 

ببین مثلا دانشگاه فوقش یه درسو میفتی دوباره برمیداری یا دوباره امتحان‌ میدی ولی کنکور اگه خراب شه یه سال دوباره باید ازاول بخونی

خدا کنه 

بیشتر ساعت مطالعه رو تو این سایت دیدم؛ ۲۰ ساعت!

مطمئن باش ۱۰ ساعتشم مفید نبوده 

اینا فک میکنن رقابته 

هر چی بیشتر بهتر

در صورتیکه کیفیت مهمه 

۵ ساعت با تمرکز بالا بخونن مفید تره تا ۲۰ ساعت سرسری

اردبیل مارالی🥲✨️