2777
2789
تا اواسط یازدهم با علاقه میخوندم هر چی میخوندم چه کم چه زیاد با عشق میرفتم مدرسه صبحا قبل اومدن سروی ...

آخ آخ دقیقا منم همینممم خیلی ساله چیزی برام‌مهم نیس چ اتفاقی برات افتاد عاشق شدی؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا خیلی بد بود کنکور من هر کی رو دیدم کنکور داده میگه واقعا استرسش با بقیه سالای تحصیل قابل مقایس ...

درسته واقعا

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

عه خب بهترببین اگه قصدت رفتنه اصن کنکور نده همون بعد دیپلم برو اره هر رشته ای بخوای تو اینستا سرچ کن ...

یعنی اصلا برای کنکور نخونم؟

آخه این که زیاد اطلاع ندارم درباره اون کشور و اینا چی؟

میترسم برم و اونجا موفق نشم

ممنون از وقتت چشم حتما چک میکنم 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

یعنی اصلا برای کنکور نخونم؟آخه این که زیاد اطلاع ندارم درباره اون کشور و اینا چی؟میترسم برم و اونجا ...

ببین خیلی خیلی کم پیش میاد کسی بره و برگرده چون کسی که میره قطعا باید خیلی تحقیق میکرده و مطمئن می‌شده از تصمیمش 

شما باید از الان فشرده تحقیق کنی ببینی اصن می ارزه یا نه 

مثلا خیلی از آدما اعتقاد دارن با هر وضعی بمونن ولی کنار خانوادشون باشن 

منم خودم تردیدم سر خانوادس 

باید ببینی چی اولویت داره برات

بعد برای کنکور و مهاجرت خوندن دو تا مسیر جداست بنظرم

من یکی از دوستام میخواست مهاجرت کنه با خانواده کانادا کلا برا کنکور نمیخوند فقط در حد مدرسه میخوند که نمرات کارنامه خوب باشه همین 

جدی فک کن عزیزم اگه لازمه مشاور برو حتما من راستش خیلی فک نکنم بتونم کمکمت کنم آخه خودم هم خیلی تو این زمینه اطلاعات ندارم 

آخ آخ دقیقا منم همینممم خیلی ساله چیزی برام‌مهم نیس چ اتفاقی برات افتاد عاشق شدی؟

تركیبی ازاتفاقا افتاده 

دوستی های اشتباه مثلا خیلی دلگیرم کرد از دنیا (دوست منظورمه نه پارتنر)

عاشق هم که نه 

یعنی اسمشو عشق نمی‌ذارم:)

ببین خیلی خیلی کم پیش میاد کسی بره و برگرده چون کسی که میره قطعا باید خیلی تحقیق میکرده و مطمئن می‌ش ...

قوربونت برم میشه چند روز دیگه لایکم کنی اینجا یادم بیاد؟

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣