2777
2789

سلام خانما عفونت داشتم رفتم دکتر ..قرص آزیترومایسین ۵۰۰ و لاکتوفم و فلوکوتازول بهم داده این قرصا هرروز باید بخورم همشو یکساعت بینشون فاصله باشه خوبه ؟ چون ازیترو یخورده سنگینه برام وقتی میخورم دل درد کمر درد هم میگیرم ...بعد راستی اگه پریود بشم هم میتونم قرصارو بخورم؟

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
آزیترومایسین رو بعد از غذا بخور.. همراه فلوکونازول بخوری هم مشکلی ندارهولی لاکتوفم رو با فاصله حداقل ...

خدا خیرتون بده عزیزم ممنونم ..دیروز ظهر ازیترو با فلوکونازول باهم خوردم یکم حالم بد شد دل‌درد و کمر درد و اینا گرفتم خیلی عذر میخام انگار دسشوییم میومد ولی نمیومد   میدونید چی میگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزیترومایسین رو بعد از غذا بخور.. همراه فلوکونازول بخوری هم مشکلی ندارهولی لاکتوفم رو با فاصله حداقل ...

عزیزم من برج دو پاپ اسمیر انجام دادم بعد متاپلازی تیک زده بودن دکتر گفت مشکوکه باید دوباره انجام بشه بردیم آزمایشگاه نشون دادیم البته دکتر گفت اشتباه شده ..دکتر خود آزمایشگاه گفت مشکلی ندارع و همه چی عادیه ...دیگه بیخیالش شدم دیروز بردم باز نشون دکتر زنان دادم گفت باز تکرار کن یا زگیل تناسلیه یا بد هست یا عفونت شدیدم میشه ..شما نظری ندارید درمورد اینه  

خدا خیرتون بده عزیزم ممنونم ..دیروز ظهر ازیترو با فلوکونازول باهم خوردم یکم حالم بد شد دل‌درد و کمر ...

گاهی عارضه ایجاد میکنن اگه اذیت میشی با فاصله بخورشون

اگه اون حالتت برطرف شده مشکلی نیست ولی اگه مثلا ادامه دار شد به دکترت بگو

عزیزم من برج دو پاپ اسمیر انجام دادم بعد متاپلازی تیک زده بودن دکتر گفت مشکوکه باید دوباره انجام بشه ...

ترشح غیرطبیعی و خارش و درد نداری؟ 

اگه این علائم رو نداری احتمال زیاد خوش خیم و طبیعیه

ترشح غیرطبیعی و خارش و درد نداری؟ اگه این علائم رو نداری احتمال زیاد خوش خیم و طبیعیه

ترشح دارم ولی بخاطر عفونتمه چون دکتر گفت عفونتت شدیده یه زخمم داشتم ..ولی درد و خارش و چیزای دیگه ندارم ...یعنی چی خوش خیمه یعنی توده یا چیزی هست؟

برامدگی های کوچیک گوشتی یا همرنگ پوست روی ناحیه تناسلی یا مقعد یا اطرافشوناما بعضی وقتا هیچ علامتی و ...

ن مال من علایم زگیل اصلا ندارم ولی گفت از این ستا می‌تونه باشه ..خیلی میترسم 😔😔

نه لزوما این علائم مربوط به عفونت هست زگیل معمولا علامتی نداره و باید دوباره پاپ اسمیر انجام بده تا ...

ولی من همیشه عفونت میکنم شدید یعنی اون متاپلازی میشه عفونتم باشه درسته

ولی من همیشه عفونت میکنم شدید یعنی اون متاپلازی میشه عفونتم باشه درسته

متاپلازی نشونه‌ی فرآیندهای ترمیمی یا واکنش بدن به عوامل مختلفه، نه توده. ممکنه به دلایل مختلفی باشه مثل عفونت، التهاب، تحریک یا حتی تغییرات هورمونی
چون بعضی انواع HPV هم می‌تونن تغییرات سلولی ایجاد کنن، پزشکا واسه اطمینان توصیه به تکرار آزمایش می‌کنن