2777
2789
عنوان

مامانم همش تو دلم و خالی میکنه

180 بازدید | 15 پست

نمیدونم کسی مثل من هست یا نه 

اما عین ۵ سال و مامانم میگه ادم عاقل تو این شرایط اقتصادی بچه دار نمیشه حالا خواهرم و کار نداره یکی جدید آورده 

فقط برا من نظر میده و بیزارم ازین حرف

حساس هم هست کوچکترین واکنشم یه قهر طولانی رو درپیش داره ... کاش منم ازشون دور بودم انقد دخالت نمیدیدم 

نشخوار فکری هم دارم امشب هم باز تکرار کرد ... دلداری میخوام فقط😢

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بین منم مادرم مدام انتقاد میکنه اصلا انگار ستش بالا رفته بدون فکر مدام حرف میزنه امروز رسما دیوونم کرد خونش بودم منم با خودم گفتم ای کاش ازش فاصله داشتم دقیقا رفتارش شبیه مادربزرگ غرغروم شده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلت بچه می خواد؟مامانم به آبجیم میگفت باردار نشو آخرم آبجیم ۶ ماه نشده بعد از عروسی باردار شدولی به ...

خداروشکر عزیزم 

نه من حدود ۶ ساله ازدواج کردم این انگار دلش میخواد طلاق بگیرم جیگرش خنک شه با اینکه همو دوس داریم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بین منم مادرم مدام انتقاد میکنه اصلا انگار ستش بالا رفته بدون فکر مدام حرف میزنه امروز رسما دیوونم ک ...

😔 افرین ولی ما نمیتونیم دور شیم چون پس اندازی نیست 

رفتارش با خواهر برادر راه دورم مث شاهزاده هاس اون وقت من

😔 افرین ولی ما نمیتونیم دور شیم چون پس اندازی نیست رفتارش با خواهر برادر راه دورم مث شاهزاده هاس او ...

ببین مادر منم جرات نمیکنه به خواهرم اینجوری بگه قشنگ خواهرم جوابش رو میده گاهی میگم خواهم درست ر فتار میکنه چون من بهش میدون میدم هر چی دلش میخواد میگه

خداروشکر عزیزم نه من حدود ۶ ساله ازدواج کردم این انگار دلش میخواد طلاق بگیرم جیگرش خنک شه با اینکه ه ...

خخخخ هیچی نگو

اصلا حرفشو نزن

ولی اگه دلت بچه میخواد کاری به حرفش نداشته باش 

بگو باشه ولی اقدام کن

چون اگه واقعا قراره یه روزی بچه دار شی بهتره زودتر بشه

ببین مادر منم جرات نمیکنه به خواهرم اینجوری بگه قشنگ خواهرم جوابش رو میده گاهی میگم خواهم درست ر فتا ...

اره دقیقا درسته من تا چند روز پیش فقط سکوت و گریه بود کارم 

سر یه دخالت پدرشوهرم پشت تلفن داد میزدم مامانم برگشته میگه تو اینجوری نبودی گفتم انقد سکوت کردم و گریه دیگه تکرار نمیکنم

امشب باز رفته رو مخم ک بچه فقط دردسره حالا عاشق نوزاد خواهرمه 

به نظرت چیکار کتم خوابم پریده از این حرفش و اون راحت خوابه

از من بهت نصیحت به حرف دل خودت گوش بده

منو مامانم نذاشت اول جوونیام بچه دار بشم الان میگم چرا ۴ ۵ تا همون اول نزاییدم

میگفت بچه بدرد نمیخوره به ما کسی نمیگفت من که بهت میگم بدرد نمیخوره هزار تا حرف و دلیل میاورد که من بچه نیارم

کاش گوش نمیدادم همون موقع ۵ تا می آوردم😄

خخخخ هیچی نگواصلا حرفشو نزنولی اگه دلت بچه میخواد کاری به حرفش نداشته باش بگو باشه ولی اقدام کنچون ا ...

به خدا اگه جراحی و دندون عقل اینا نبود همین فردا اقدام میکردم 

مشکلم اینه نشخوار فکری دارم نمیتونم بخوابم اصلا همش میاد تو مغزم چرا اینجوری اذیتم میکنن

از من بهت نصیحت به حرف دل خودت گوش بدهمنو مامانم نذاشت اول جوونیام بچه دار بشم الان میگم چرا ۴ ۵ تا ...

بمیرم برات چه مامانایی داریم هیعی 

مامان من همیشه بین بچه هاش به من زور میگفت و کتکم میزد بر عکس بابام که عاشقمه 

باور کن با این حرفت دور از جونش خودشو بکشه کار خودمو میکنم فردا که تنها بشم کی پیشمه

استارتر مشکل از خودمون هم هست بهشون رو میدیم که اینجوری حرف میزنن منم مثل تو بودم الان جواب میدم گاهی 

مثلا امروز دخترم یه مجسمه کوچیک از دستش افتاد شکست مادرم اینقدر حرف بارش کرد منم گفتم بس کن دیگه برای مال دنیا زشته اینجوری میکنی مگه چقدر ارزش داره 

استارتر مشکل از خودمون هم هست بهشون رو میدیم که اینجوری حرف میزنن منم مثل تو بودم الان جواب میدم گاه ...

بمیرت برات اره من دیگه اهمیت نمیدم سعی میکنم عزیزم بیا پی وی درخواست و قبول کردم

بمیرم برات چه مامانایی داریم هیعی مامان من همیشه بین بچه هاش به من زور میگفت و کتکم میزد بر عکس بابا ...

بله همین کار خودتو بکن

من پشیمونم که چرا گول حرف مامانمو خوردم

من مامانمو بلاک کردم بعدا میام برات تعریف میکنم که چرا بلاکش کردم