2777
2789
عنوان

خاستگار پیدا کردن❓

525 بازدید | 65 پست

یکی از آشناهامون برا پسرش دنبال زن میگرده خیلییی گشتن ولی اوکی نبودن یا جور نشده

حالا من یکی از دوستام خیلی دختر خوبیه و زیاد صمیمی نیستیم فکر کردم بدرد پسر اونا میخوره مامانم میگه شماره دوستمو بدم مامان پسره زنگش بزنه یه وقت آشنایی بزارن

بنظرتون اگه شماره دختررو بدم به مادر پسره بدون اینکه به دختره بگم کار اشتباهیه؟

همش به خودم میگم شاید راضی نباشه ولی مامانم میگه چه اشکال داره شاید برا دختر سبب خیر شدی 

حتی بعضی وقتا میگم اگه شد و طرف از زندگیش ناراضی بود نکنه بگه تقصیر من بوده

البته من نمیخوام به دوستم بگم من شماررو دادم و ناشناس بمونم

نکن خواهر من 

داداشم انقد نشست زیر پام تا دوستمو رفتن عقد کردن براش تقی به توقی می‌خورد مامانم چنان نفرین میکرد ک برگ سبز خشک میشد الان عروس جوونیش شده و محل سگ به من نمیده

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه واسطه نشو

اشتباه من تکرارنکن🥲

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

راس میگه مامانت شاید تو بگی تو رو درواسی بگه نه حالا خاستگاره دیگه نخاس رد میکنه بعدم من میبودم حتی اگه مورد خوبیم نبود ولی چون ب تعداد خاستگارام اضافه میشه خوشحال میشدم🤣🤦😂 اره تو ناشناس بمون مثبت فکر کن شاید سبب خیر شدی و خوشبخت شدن

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.
اگه زندگی طرف بد بشه میترسم منو نفرین کنن😂

نه بابا اتفاقا منم یکی رو به دوستم معرفی کردم بهش گفتم خودش تحقیق کنه من نمیشناسمش زیاد بعد نامزد کردن مناسب هم نبودن جدا شدن بعد الان با یکی دیگه ازدواج کرده یک بار هم طفلی نگفت چرا تو اونو معرفی کردی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نکن خواهر من داداشم انقد نشست زیر پام تا دوستمو رفتن عقد کردن براش تقی به توقی می‌خورد مامانم چنان ن ...

وای عزیزم متاسفم برات 

البته من این آشنایی که میگمو نمیبینم در آینده اصلا

دوستمم نخواهم دید چون صمیمی نیستیمو فقط همکلاسی هستیم

ولی بنظرت اگه نفرین کنن میگیره؟ آخه من که فقط معرفی میکنم خودشون عقل دارن تحقیق کنن قبل ازدواج خوب بسنجن

به نظرم از دوستتون اجازه بگیرین ولی بگین شناخت زیادی از پسره و خانوادش ندارین خودش بررسیش کنه مادرا ...

اخه من نمیخوام بفهمه من شماره دادم:(

یعنی اگه شماره بدم ناراضیه؟

نکن الان منو دارن لعنت می‌کنه برادر شوهرم

وای عزیزم متاسفم برات 

ولی بنظرت اگه نفرین کنن میگیره؟ آخه من که فقط معرفی میکنم خودشون عقل دارن تحقیق کنن قبل ازدواج خوب بسنجن

نه واسطه نشواشتباه من تکرارنکن🥲

🥲