فقط یه چیزه محبت . با محبت کردن بهش نشون میدی ک واقعا دوسش داری . بهش تعهد داری . مطمئن باش ازدواجی میشه البته برای کسی این کارو کن ک لیاقتشو داشته باشه . من ک ازم گذشت و ب دوس پسرم ک عشقم بود نرسیدم و بخاطر عقاید مضخرف ک دختر باید سنگین باشه مغرور باشه دم دستی نباشه از دستش دادم و سنتی ازدواج کردم با یکی دیگه و خوشبخت نشدم . اون خیلی دوسم داشت ولی من تحویلش نمیگرفتن هیچ وقت بهش ن محبتی کردم و نفهمید ک دوسش داشتم. بر عکس اکه خودتو بگیری کم محلی کنی ازت دور میشه میره . اکه واقعا یکیو دوس دارین و میخواین بهش برسین بهش فقط محبت کنین تمام !
یه لحظه صبر کن لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم حالا ادامه بده :)💓🌱
پس باهاش حرف بزن ببین هدفش از دوستی چیه . بعد تصمیم بگیر . در این مورد کلا نمیتونم نظری بدم میترسم چیزی بگم حرفا مسئولیت دارن . همه اینها بستگی ب طرفت داره ولی اون چیز اصلی بمونه برای بعد ازدواج غیر اون حالا بستگی ب طرفت داره چ جور ادمیه . دیگه خود ادم متوجه میشه طرف لاشی و تنوع طلبه یا متعهده و سالم