2777
2789

فقط یه چیزه محبت . با محبت کردن بهش نشون میدی ک واقعا دوسش داری . بهش تعهد داری . مطمئن باش ازدواجی میشه ‌ البته برای کسی این کارو کن ک لیاقتشو داشته باشه . من ک ازم گذشت و ب دوس پسرم ک عشقم بود نرسیدم و بخاطر عقاید مضخرف ک دختر باید سنگین باشه مغرور باشه دم دستی نباشه از دستش دادم و سنتی ازدواج کردم با یکی دیگه و خوشبخت نشدم . اون خیلی دوسم داشت ولی من تحویلش نمیگرفتن هیچ وقت بهش ن محبتی کردم و نفهمید ک دوسش داشتم. بر عکس اکه خودتو بگیری کم محلی کنی ازت دور میشه میره .  اکه واقعا یکیو دوس دارین و میخواین بهش برسین بهش فقط محبت کنین تمام ! 

هرچیزی تعادلش خوبه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دوست داشته باشه اینو ازت نمیخواد 

اگه دوست داشته باشه ازت یه وقت میخواد با خانواده بیاد خواستگاریت 

نزارین ازتون سوء استفاده بشه بعد رها بشین 

بانو جان اونی که لباس از تنت در میاره دوست نداره 

اونی که لباس عروسی تنت میکنه دوست داره 

پس باهاش حرف بزن ببین هدفش از دوستی چیه . بعد تصمیم بگیر . در این مورد کلا نمیتونم نظری بدم میترسم چیزی بگم حرفا مسئولیت دارن . همه اینها بستگی ب طرفت داره ولی اون چیز اصلی بمونه برای بعد ازدواج غیر اون حالا بستگی ب طرفت داره چ جور ادمیه . دیگه خود ادم متوجه میشه طرف لاشی و تنوع طلبه یا متعهده و سالم

اگه دوست داشته باشه اینو ازت نمیخواد اگه دوست داشته باشه ازت یه وقت میخواد با خانواده بیاد خواستگاری ...

ول کن این حرفارو  . همینارو کردن تو گوشمون که سنتی ازدواج کردیم بدبخت شدیم .اتفاقا اونا ک دوس پسر داشتن و یاهاشون بودن عاقبت ب خیر شدن 

ول کن این حرفارو . همینارو کردن تو گوشمون که سنتی ازدواج کردیم بدبخت شدیم .اتفاقا اونا ک دوس پسر دا ...

دقیقاااااا میترسم یه چیزی که با چشای خودم دیدم بعدا دیدم چه زندگی شادی دارن و بگم تعلیق شم

ول کن این حرفارو . همینارو کردن تو گوشمون که سنتی ازدواج کردیم بدبخت شدیم .اتفاقا اونا ک دوس پسر دا ...

نگفتم سنتی گفت بهش پا نده بگو بیاد خواستگاریت 

وقتی بهش پا بدی فکر میکنه هر جایی هستی و نمیاد بگیرت 

همین