2777
2789
عنوان

سوختگی با آب جوش ⁉️

116 بازدید | 11 پست

درود دوستان مادرم شصت سالشه کتری رو از بالای بخاری برداشت و چون دسته اش داغ بود ول داد ریخت رو پاهاش دوتا پاهاش از ران تا پایین سوخت و کلا پوستش کنده شد🥲بردیم بیمارستان و مرخص کردیم!

اگر تجربه ای دارید که زودتر خوب شه ممنون میشم راهنماییم کنید💚

بردارم دستش با اب جوش سوخت بادکنک شده بود پوستش 

براش پماد ماهی سوختگی خریدم 

و کمپرس سرد میزاشتم 

استین کوتاه میپوشید چون میخورد به لباسش دلش ضعف میرفت از درد 

بازم نمیدونم خواهر  فردا نری پماد بگیری بزنی بدتر بشه من چیزایی که برام شده بود رو گفتم

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

سلام منم قابلمه برگشت روم البته ۲۰ سال پیش فقط پماد سوختگی بهم دادن با وازلین طبی همین

اما جاش مونده

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام منم قابلمه برگشت روم البته ۲۰ سال پیش فقط پماد سوختگی بهم دادن با وازلین طبی همیناما جاش مونده

عزیز دلم🥲💚تنتون سلامت امیدوارم دیگه از این اتفاقا نیفته

ممنون بابت راهنمایی

مادرم سنش زیاده پوستش نازک یعنی کلا کنده شد پوستش

از دیشبه داره عذاب میکشه🥲

بردارم دستش با اب جوش سوخت بادکنک شده بود پوستش براش پماد ماهی سوختگی خریدم و کمپرس سرد میزاشتم استی ...

ممنون گلم بابت راهنمایی

چون مادرم سنش زیاده پوستش به شدت نازکه یعنی قشنگ کنده شد پوستش انقدر از دیشبه عذاب کشیده😭

دقیقا همین اتفاق برای من افتاد با این تفاوت که من یه طرف بدنم کامل سوخت من دوتا کار انجام می‌دادم یکی

هر روز قسمت های سوختگی رو چند بار با آب تمیز و گاز استریل میشستم تا پوست های مرده کنده بشه ببین باید همچین با گاز استریل بکشی که پوست مرده کنده بشه هاا ناز کردن فایده نداره

از چند تا پماد هم استفاده می‌کردم که اسماشون یادم نیس فقط یکیش یادمه پماد سوختگی آلفا خیلی خوب بود

دقیقا همین اتفاق برای من افتاد با این تفاوت که من یه طرف بدنم کامل سوخت من دوتا کار انجام می‌دادم یک ...

عزیز دلم خب مادرم رو میبردیم یک مرکز و دقیقا انگار کیسه بکشه اونطور پوست هاش کند کند هی سرخ میشد اب میداد یعنی جیگر ادم کباب میشد این تا خوب شد من چقدر نذر کردم🥲خیلی بد بود واقعا دشمن ادم سوختگی نکشه کل پاهای مادرم بود نمیتونست پاشه خونه نشین بود زیر پتو زندگی سخت بود همه کارها با ماها

بعد پمادم اره پماد زد وازلین و اینا خیلی تاثیر داشت

حیف که ردش موند و سیاه شده کلا حالا مادر من شصت سالشه ولی گناه دل جون که پوستش اونطور بشه 

انشاالله همیشه تنتون سلامت باشه و غم نبینی💚