2777
2789

مخوام به خواهرم زنگ بزنم چون خواهرم از من ناراحت شد میگه چرا به دوستم رازمو گفتم خواهرمو محرم ندونستم الان استرس دارم خواهرررمم ببخشید خیلی سلیطه و وحشیه میترسم بهش زنگ بزنم بشینه اعصابمو بریزه بهم بیشتر چیکار کنم مامانم گفت ولش کن فعلا زنگ نزن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دیگه راز نیست همه میدونن مامانت دوستت خواهرت مطمئن باش خیلی۷های دیگه هم الان میدونن

میدونم خودم به دوستم زنگ زدم فشش دادم بعد کات کردیم فقط الان میگم به خواهرم زنگ لزنم از دلش در بیارم

این دیگه دوست نیست راز هم نیست زنگ بزنی خواهرت چی؟ عذر بخوای ؟ توجیح کنی ؟ الان باید اونکه گند زده ر ...

والا نمیدونم مامانم گفت به خواهرن فعلا زنگ نزن گفت ما باهاش حرف زدیم خواهرم گفته چرا با غریبه خرف میزنه با من نمیزنه

میدونم خودم به دوستم زنگ زدم فشش دادم بعد کات کردیم فقط الان میگم به خواهرم زنگ لزنم از دلش در بیارم

خوب به نظرم نه نزن حتما خواهرت کاری کرده که از نظر تو امین تر نبوده اگه بعدا گفت بگو به خاطر فلان چیز نگفتم