2777
2789
عنوان

دختر خونگی بودن بده مگه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 24 پست
دختر خونگی چیه مگه دور از جون حیوونه این اصطلاحات عجیب غریبو راجب خودتون به کار نبرید لطفا سبک زندگی ...

خب همین دیگه این چه کلمه ایه که پسرا راجع به دخترا میگن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر ازدواجی فرق داره با پسر دوست پسری

خب دیگه همون. چون پسر دوست پسری هم پس از روی فشاری شدن میگه.همون بهتر تا بسوزه😐😂

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

پسرا غلط کردن این یک.

بعدشم اصلا کلمه‌ی دختر خونگی جالب نیست.

اون دختر صرفا زیاد علاقه ای به حضور زیاد در اجتماع نداره.

همین که میره دانشگاه یعنی در اجتماع هم رفت و آمد داره.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اتفاقا تمسخر آمیز میگن

اونا که تمسخر آمیز میگن فشاری شدن چون دنبال دختر ...هستن که راحت بتونن هرکاری باهاش انجام بدن😐😑

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

اونا که تمسخر آمیز میگن فشاری شدن چون دنبال دختر ...هستن که راحت بتونن هرکاری باهاش انجام بدن😐😑

دقیقا با دوستام خ راحت کنار میان

ولی من از نظرشون تفکرات پوسیده دارم

دقیقا با دوستام خ راحت کنار میانولی من از نظرشون تفکرات پوسیده دارم

معلومه اینطور میگن دیگه ...هرچی دخترا پاک تر باشن برای لاشی ها بدتره😐