2777
2789

گاهی دهنش بو میده

شکم اورده یکم قوز داره و بازوهاش حسابی شل و وله 

سرشونه نداره  

میگم برو باشگاه تنبلیش میاد بهونه میاره 

این دوتا موضوع واقعا رو مخمه و داره رابطمو باهاش خراب میکنه 

چجوری قانعش کنم ک ب غرور و اعتمادبتفسش برنخوره

کورد نیستم :) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین تو الان بیا با خودت حساب و کتاب کن که الان نامزدت اینه ممکنه تا ۲ ، ۳ سال دیگه بیست درصد بدتر از این بشه! 

ببین اگر واقعا نمیتونی تحمل کنی ، بنظرم بهتره الان تکلیف خودتو معلوم کنی ! 

یک آدمی که علاقه ای به ورزش نداره و ضروری نمیبینه اونو نمیتونی مجبور به ورزش کردن کنی!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

ببین تو الان بیا با خودت حساب و کتاب کن که الان نامزدت اینه ممکنه تا ۲ ، ۳ سال دیگه بیست درصد بدتر ا ...

میگم شکمتو اب کن میگه ماه رمضون خودش اب میشه 😞

من اگ کسی بم بگه ناراحت میشم اونم اخلاق و روحیاتش مث خودمه

خب اشتباهه

باید روحیه ی انتقاد پذیر داشته باشی 

من راحت همه چی رو بهش میگم و تاکید می‌کنم که اگر چیزی ازم دیدی یا حس کردی حتما بیا بگو تا بتونم درست کنم اونم میگه 

خب اشتباههباید روحیه ی انتقاد پذیر داشته باشی من راحت همه چی رو بهش میگم و تاکید می‌کنم که اگر چیزی ...

من کابوسم اینه بعد این ک ازدواج کردیم بیاد بگه چقد سیاهیی برا همین میترسم انتقاد کنم اونم روش باز بشه

میگم شکمتو اب کن میگه ماه رمضون خودش اب میشه 😞

😂 ماه رمضون شکم بزرگتر میشه! 

خدا خیرت بده نمیتونی ، تا الان میشه یه کاری بکن !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

😂 ماه رمضون شکم بزرگتر میشه! خدا خیرت بده نمیتونی ، تا الان میشه یه کاری بکن !

ماه رمضونم افتاد وسط تعطیلات عید اه اه

وگرن دوتامون بیکار بودیم میبردم علاقمندش میکردم ب ورزش

من کابوسم اینه بعد این ک ازدواج کردیم بیاد بگه چقد سیاهیی برا همین میترسم انتقاد کنم اونم روش باز بش ...

منم اولش مثل خودت بودم 

ببخشید تیرگی ناحیه ی مخصوص دارم همش میگفتم ببینه تو ذوقش میخوره و خودشم میخواد اونجا سفید باشه ولی براش توضیح دادم که از ژیلت زدن و همه اینطورن ، دیگه نه خودش چیزی میگه نه من خجالت میکشم