من کتاب آیین نامه رانندگی خریدم برای امتحان رانندگی و امتحانش رو هم دادم؛ ۷۵ تومان خریدم قیمتی نداره ولی خودم لازمش دارم چون قسمت های فنی و آموزش رانندگی اش به دردم میخوره و اینکه خودم پولش رو دادم و تو خونمون یک نفر دیگه هست که میخواد رانندگی یاد بگیره و گذاشتم کنار برای اون
از طرفی همش خاله ام اصرار میکنه که کتاب رو بدم به فامیلش که حتی کلاس رانندگی هم ثبت نام نکرده و معلوم نیست اصلا کی بخواد بره یاد بگیره ...
من همه نکات امتحان آیین نامه+سوالاتی که ازش میاد و حتی صفحاتی که باید بخونه+نمونه سوالاتی که خریدم+فایل کتاب آموزش رانندگی رو برای اون فرد ارسال کردم و بهش گفتم که نیازی نیست کتاب رو بخونه و همون چیزایی که گفتم رو بخونه قبول میشه...
حالا نه اون آدم و نه خاله ام ول کن نیستن میگن کتاب رو بدم بهش...
آخه این آدم اصلا کتاب خون نیستش من بدم دیگه پس هم نمیده و بچه کوچک هم داره میزنه کتاب رو پاره میکنه و عادت هم ندارن تاوان بدهند یعنی اگر چیزی خراب کنند خسارت نمیدهند و با پررویی و طلبکاری هم برخورد میکنن
بعدم تاحالا از همین طرف و خانواده اش من چیزی ندیدم یعنی نه کمکی نه کار خوبی هیچی ...
واسه چی باید کتاب رو بهش بدم ؟؟ قیمتی هم نداره اگر خواست میتونه بره بخره ولی همون فایلش هم جوابگوعه
حالا چجوری بهش بگم کتاب رو نمیدم جوری که بهش برنخوره؟
یا چجوری دست به سرش کنم که دیگه سراغ کتاب رو نگیره ؟