2777
2789

من کتاب آیین نامه رانندگی خریدم برای امتحان رانندگی و امتحانش رو هم دادم؛ ۷۵ تومان خریدم قیمتی نداره ولی خودم لازمش دارم چون قسمت های فنی و آموزش رانندگی اش به دردم میخوره و اینکه خودم پولش رو دادم و تو خونمون یک نفر دیگه هست که میخواد رانندگی یاد بگیره و گذاشتم کنار برای اون

از طرفی همش خاله ام اصرار میکنه که کتاب رو بدم به فامیلش که حتی کلاس رانندگی هم ثبت نام نکرده و معلوم نیست اصلا کی بخواد بره یاد بگیره ...

من همه نکات امتحان آیین نامه+سوالاتی که ازش میاد و حتی صفحاتی که باید بخونه+نمونه سوالاتی که خریدم+فایل کتاب آموزش رانندگی رو برای اون فرد ارسال کردم و بهش گفتم که نیازی نیست کتاب رو بخونه و همون چیزایی که گفتم رو بخونه قبول میشه...

حالا نه اون آدم و نه خاله ام ول کن نیستن میگن کتاب رو بدم بهش...

آخه این آدم اصلا کتاب خون نیستش من بدم دیگه پس هم نمیده و بچه کوچک هم داره میزنه کتاب رو پاره میکنه و عادت هم ندارن تاوان بدهند یعنی اگر چیزی خراب کنند خسارت نمی‌دهند و با پررویی و طلبکاری هم برخورد میکنن

بعدم تاحالا از همین طرف و خانواده اش من چیزی ندیدم یعنی نه کمکی نه کار خوبی هیچی ...

واسه چی باید کتاب رو بهش بدم ؟؟ قیمتی هم نداره اگر خواست میتونه بره بخره ولی همون فایلش هم جوابگوعه

حالا چجوری بهش بگم کتاب رو نمیدم جوری که بهش برنخوره؟

یا چجوری دست به سرش کنم که دیگه سراغ کتاب رو نگیره ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا تعارف میکنی رک بگو خودم لازمش دارم و میخوام مجدد بخونم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نده عزیزم بگو لازمش دارم کاری نداره که

خآله برگشت گفت تو چقدر گدایی 😐

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

بگو نمیدم همینطوری گمش کردم دادم به خواهر برادرم

خآله ام گفت چقدر گدایی 😐

بگو از اعضای خانواده ما هم میخواد بره ثبت نام کنه واسه گواهینامه و میخواد اینو بخونه شرمنده

کفتم میگه تا وقتی اون امتحان بده کتابش عوض میشه 

یعنی میگه تو برو یکی دیگه بخر واسه خودت ولی اینو بده به ما 

بعدم که اومدن دست به سرش کنم گفت گدایی 😐

چرا تعارف میکنی رک بگو خودم لازمش دارم و میخوام مجدد بخونم.

خاله ام گفت تو چقدر گدایی 😐

نمیدونم چرا پدر و مادرای ما بهمون نه یاد ندادن

والا انقدر خاله ام اینا پرو آن که اصلا به روس خودشون نمیارن

ما از اول از اینا چیزی ندیدیم 

ندار هم نیستن ۷۰ تومن پول یه بسته چیپسی کخ برای بچه شون می‌خرن هم نمیشه ...

نمیدونم چرا اینکارا رو میکنن 

خب نمیخوام بدم میخوام خودم بخونم اصلا میخوام بزارم کنار طاقچه 

بگم نمیدم بهش برمیخوره و یه دعوای فامیلی درست میشه 

وقتی هم که اومدم با زبان بی زبانی دست به سرش کنم بهم گفت گدا 😐