2777
2789

من اینجوری ام همش استرس دارم بدم میاد از خودم همه میگن خوشگلی ولی خودم بدم میاد از صورتم شوهرم میگه همه تو حسرت قیافه و زندگی توعن ولی من حس میکنم زندگیم یچیزی کم داره چند روزه میخوام خونه تمیز کنم اصلااا حسشو ندارم بیرون نمیرم فضای مجازی بهم استرس میده و افسردم میکنه کلا پاکش کردم نمیدونم چرا اینجوری شدم پنج شیش ماهه اینجوریم 🥲 تازه دیشب طلا خریدم فکر میکردم با طلا حالم خوب میشه نشد چند وقت ماه پیش ایفون ۱۵ گرفتم گفتم خوب میشم نشد حتی یک ساعت هم واسشون ذوق نکردم با هیچی خوشحال نمیشم 

مهمونی عروسی اینارو مجبوری میرم تا جایی که بتونم میپیچونم از هیکلم متنفرم از همه ی اجزای صورتم متنفرم از خودم بدم میاد احساس بی ارزشی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم خوشی زده زیر دلت اگر دنیارم بهت بدن باز فک میکنی یچیزیت کنه ناشکری نکن هرروز خداروشکر کن بابت چیزایی ک داری خیلیا تو حسرت همون گوشی و طلایی هستن ک داری شکرگذاری شاید حالتو خوب کنه بنظرم امتحانش کن شاید بهتر شدی

با افتخااااار کوردم💛🧡

الان با زدن این تاپیک حالتون خوب میشه 

تخلیه شدین فکر کنم 

چون شما با بقیه و حتی خودتون در رقابت هستین 

هر چه داشته باشین چشتون سیر نمیشه 

و دنبال زندگی بقیه اس 

و فکر میکنین کی چی بیشتر داره از من 

پس لذت نمیبرین

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

من 

الیته به اندازه شما پولدار نیستم

در واقع اصلا پولدار نیسنم ولی خوب مشکل مالی نداریم

ولب حتی از حقوقم لذت نمی‌برم که چیزی بخرم برای خودم گیف کنم

حقوقم میمونه بدون هیچی ارزشش کپ میشه فقط

من الیته به اندازه شما پولدار نیستمدر واقع اصلا پولدار نیسنم ولی خوب مشکل مالی نداریمولب حتی از حقوق ...

ماهم پولدار نیستیم معمولی ایم😐 اینارم بخاطر اینکه حالم خوب بشه شوهرم و خودم خریدیم ولی بازم خوب نشدم