2777
2789
عنوان

بچه ها اعصابم خرابه

228 بازدید | 15 پست

من یه جاری دارم که خیلی اذیتم کرده خواهرشوهرمم بی تاثیر نبوده این وسط شیطانی های خودشو کرده الان شوهرم از خونه خواهر شوهرم برگشته میگه جاریم و بچه هایش که اصلا ن خونه نویی من اومدن نه دختر خاله ام که مرده بو بهم سر سلامتی داد نه شوهرم تصادف کرده بود بهم زنگ زد الان برگشته میگه بیاد اینجا یکماه تلپ بشه منم گفتم اصلا و ابدا با شوهرم بحث کردم گفتم من اونو دشمن همدم می‌دونم بعد بیاد بغل دست من تا چی بشه بنظرتون حق دارم خیلی اذیت میشم میبینمش خیلی ناراحتم کرده بخدا تا میبینمش قلبم درد میگیره اینقدر که روی مخم هستش 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون شوهر من و برادر شوهرم میخام برن روستا

منم شاید تنها باشم بعد ن دوستیش معلومه نه دشمنی بخدا منو همیشه پیش مادر شوهرم خراب کرده همیشه چاپلوسی این حرفا

بگو نه من خونه نیستم میرم خونه پدرم 

یا برادرم میاد پیشم میمونه اینجا

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
منم شاید تنها باشم بعد ن دوستیش معلومه نه دشمنی بخدا منو همیشه پیش مادر شوهرم خراب کرده همیشه چاپلوس ...

بگو من نمیخوام از الان شل بگیری شوهرت میخواد اختیار همچی بگیره دستش چه ربطی به شوهرت داره که بزور میخواد بیارتش خونه تو یه کلام فلانی اگه تنهایی نمیتونی جاریت بیاد باهم باشید اره  یا نه تمام 

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو من نمیخوام از الان شل بگیری شوهرت میخواد اختیار همچی بگیره دستش چه ربطی به شوهرت داره که بزور می ...

میدونی چیه شوهرم حرف خواهرشوهرمو تکرار می‌کرد بدم میومد وگرنه خودشم دوست ندارع بیاد اینجا می‌گفت شاید فهمیده رفتار خوبی باهات نداشته درحالی که اصلا اینجوری نیست منم دارم میرم تهران نیستم گفت اگه رفتیم اونجا تو تهران ماندگار شدی کلید خونه رو گفته بدیم ب اونا بیاین خونه ما 🙄😒هم مراقب خونه ما باشم هم جا بشه براشون گفتم ن کلید بهشون میدم ن حق داره بیاد چ وضعشه من کلید ب مادرم نمی‌دم دوست ندارم فضولی میکنم سر برهنه زندگیم میکشن

یه بهونه ای بیار که نیان

خونه هاتو بریز بیرون بگو خونه تکونی دارم وقت مهمون ندارم

تموم شد خودم خبرشون میکنم بعدم دو ماه طول بده😂🤦🏼‍♀️

بذا برن خونه خواهر شوهرت

مگه یه روز دو روزه

تو هم کار و زندگی داری

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

سلام تو یه تاپیک دیدم راجب وسواس نوشتید خواستم بگم

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه و رایگان مشاوره میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4