2777
2789

سلام دوستان

من بین استی لادر و لانکوم موندم نمیدونم کدومش بهتره 

و چه شماره ای رو انتخاب کنم پوستم گندمی روشنه و نسبتا چرب البته نه خیلی زیاد 

قبلا مک و نارس استفاده کردم الان اگه در مورد استی لادر اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من استی لادر هم شیشه ای هم اون سرمه ای فول کشورش داشتم راضی نبودم خط مینداخت مثلا خط خنده اما پوپا گ ...

واقعا؟ یعنی پوپا بهتر از استی لادره؟

پوستتون چطوره کم استفاده میکردین یا زیاد 

کدومش سبک تر بود

من کرم پودر مک و استی لادر استفاده میکنم عزیزم

ممنونم که پاسخ دادین

از استی لادر راضی هستین؟

پوشانندگی و ماندگاریش چطوره ؟ بنظرتون کدوم رنگش برای رنگ پوست گندمی روشن بهتره چون میخوام سفارش بدم بیارن امکان تستش رو ندارم

واقعا؟ یعنی پوپا بهتر از استی لادره؟پوستتون چطوره کم استفاده میکردین یا زیاد کدومش سبک تر بود

برا من خیلی بهتر بود موندگاریش خیلی بالاست اصلا خط نمیندازه نه من زیاد استفاده نمیکنم پوپا برا من سبکتر بود یه تست بزن.قیمت استی لاغر الان چند شده؟پوپا الان ۲ ت 

ممنونم که پاسخ دادیناز استی لادر راضی هستین؟پوشانندگی و ماندگاریش چطوره ؟ بنظرتون کدوم رنگش برای رنگ ...

خواهش میکنم عزیزم 

پوشانندگی و ماندگاریش خوبه عزیزم اگه برای کاور کردن جای جوش یا لک  می‌خواستین کلا کرم پودر ب تنهایی کاور نمیکنه بایدپرایمر و کرم پودر و کانسیلر اینا زد تا کاور شه جای اون لکه 

پوشانندگی و ماندگاریش با کرم پودر مک مقایسه میکنم این بهتره اما سنگین تره 

منم پوستم مثل شما گندمی روشن و چربه اما متاسفانه رنگ روشنش سفارش دارم یکم بیش از حد سفیده 

میتونید از عسل بانو برید بپرسید منم از اونجا خریدم قشنگ راهنمایی کردن طبق رنگ پوستتون تو چ طیف رنگی میخواین پیشنهاد میکنن کدوم مناسب شماست

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

خواهش میکنم عزیزم پوشانندگی و ماندگاریش خوبه عزیزم اگه برای کاور کردن جای جوش یا لک می‌خواستین کلا ...

ممنونم عزیزم

جای جوش و لک ندارم یکم میخوام کاور قشنگی داشته باشه و یکدست کنه ، شماره چند گرفتی که روشن شده برات 

در مورد N , W, C اینا چی اطلاعی داری؟

برا من خیلی بهتر بود موندگاریش خیلی بالاست اصلا خط نمیندازه نه من زیاد استفاده نمیکنم پوپا برا من سب ...

پوپا هم خیلی مارک خوبیه ریمل قرمزشو خیلی دوس دارم عالیه خدایی 

پنکیک هم قبلا استفاده کردم واقعا محصولاتش با کیفیتن و قیمتشون نسبتا خوبه من که راضی بودم اما همش حس میکردم کرم پودرش سنگین باشه چه خوب که سنگین نیس 

و اینکه در مورد رنگ بندیش کدوم رنگش بهتره برای گندمی ها

ممنونم عزیزمجای جوش و لک ندارم یکم میخوام کاور قشنگی داشته باشه و یکدست کنه ، شماره چند گرفتی که روش ...

ماله من شمارش 1W0 نگاه کردم الان اما رنگش روشنه 

اینجا در مورد رنگ بندیش نوشته عزیزم

ماله من شمارش 1W0 نگاه کردم الان اما رنگش روشنه اینجا در مورد رنگ بندیش نوشته عزیزم

چه خوب بود این واقعا مرسی 

اره شماره یک کلا ترسناکه 🤣 خیلی سفید میکنخ البته اگه با رنگای دیگه ترکیب کنی و کانتور  کنی کاملا قشنگ میشه

اما من فک کنم w و شماره دوش برام مناسب باشه همرنگ پوستم حدودی دربیاد چون من ارایش تخصصی هم بلد نیستم کانتود مانتورم اهلش نیستم

چه خوب بود این واقعا مرسی اره شماره یک کلا ترسناکه 🤣 خیلی سفید میکنخ البته اگه با رنگای دیگه ترکیب ...

آره خیلی 😂🤦🏻‍♀️من با ضدآفتاب رنگی چ رنگش یکم تیره تره ترکیب میکنم استفاده میکنم 

آره طبق چیزایی گفتین این رنگ مناسب تر شماست 

ولی خدایی شماره ۴ مناسّ سبزه ها نیس ها چرت گفته سبزه هام خیلی تیره نیستن که

تو لوازم آرایشی میگفتن سبزه ها تیره و روشن دارن طبق این اینجوری میشه ولی آره این شماره زیادی تیره س 🤦🏻‍♀️