بدتون میاد؟فامیل ما خونه خودش رو مبلاشو که مال صدسال پیشه پارچه میکشه نمیزاره کسی روش بشینه میاد خونه ما میرن دوتایی رو مبل یه نفره میشینن رومبل میخوابن و صورت ارایشیشونو میمالن به کوسن ها دسته مبلو شکونده صداشم در نیاورده
با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بیظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصلهم رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک میکنید
با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بیظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصلهم رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک میکنید
بدم میاد از این آدمای خودخواه آدم باید بهشون واضح و رک تذکر بدهاینابر رفتی خونشون پارچه روی مبلشون ب ...
میگه نشینید
آره دختر خواهرشوهرم عین غول میمونه میخواست بخوابه رو مبل گفتم بی زحمت رو کاناپه نخواب . آخه نفهمه خو ...
من شوهر خالم اینجوریه