2777
2789
عنوان

درگیر کارای عروسیمم اما ➕😟

209 بازدید | 13 پست

دوستان کمتر از یک هفته دیگه عروسیمه 

تو این مدت انقدرررر درگیر کارای جهیزیه و استرسای قبل ازدواج  

هزینه ها و امتحانای دانشگاه وفشار شغلیم انقدرررر زیاد بود 

داشتم پس میوفتادم واقعا یه شبایی از استرس گریه میکردم

الان بعد ۳ماه پریود شدم و این ماه دوبار در ماه پریود شدم

دارممم دق میکنم باز از استرس دکتر زنان نوبتم برای ۹روز دیگس 

نمیدونم چیکار کنم یعنی مربوط به همین استرساست؟

خدایا شکر واسه همه چی شکر برای خونه برای امنیت برای عشق برای تلاش برای پیروزی برای شکست برای غم برای شادی برای سلامتی برای بیماری بی نهایت شکر❤خدایا نزار بی رحمی ها و سختیای روزگار ازم آدم بی رحمی بسازه ❤🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره عزيزم

مرسی عزیزمم

خدایا شکر واسه همه چی شکر برای خونه برای امنیت برای عشق برای تلاش برای پیروزی برای شکست برای غم برای شادی برای سلامتی برای بیماری بی نهایت شکر❤خدایا نزار بی رحمی ها و سختیای روزگار ازم آدم بی رحمی بسازه ❤🦋

اره استرس شدید پریودت رو به هم ریخته

هرشب بهارنارنج یا گل گاو زبان دم کن بخور عالیه

من روزایی که استرس کشیدم شبش بهارنارنج میخورم.راحت میخوابم.

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشاورطب سنتی در زمینه انواع بیماری ها و زبان شناس.🍀عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫امروز ۱۰/۲۳.پسرم واکسن ۱۸ ماهگیش رو زد.خیلی گریه کرد ولی خداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزار مرتبه شکرت پسرم حالش خوبه.شب آخری که زایشگاه بودم ساعت ۱ شب پیتزا خوردم چون خیلییی دوست دارم😂بچه تکون نخورد و ساعت ۵ صبح سزارین اورژانسی شدم.الان پسرم عاشققق پیتزاهست🙂😂هروقت من ناراحت باشم میاد نگاهم میکنه و میخنده تا من بخندم.همش سعی میکنه ناراحتم نکنه.دیشب گوشواره تو گوشمو کشید خیلی درد اومد بلند گفتم پسر بد.هی میومد منت کشی که اخم نکنم😂😂خدایا من ازت ممنونم که منو لایق دونستی🩵🙏

عروسی مگه استرس داره؟برا ما یه جور بود مثل مهمونا رفتیم برگزار شد برگشتیم😂

وای نگووو نه من خیلی استرس دارم وحشتناااک

انقدررر ماجرا داشتیم مااا یه طومار میشه منم که استرسی

اصلا نگران پریودت نباش واسه استرسه هیچی نیست منم بارها اینطور شدم بخاطر استرس

مرسی عزیزمم ❤🙏🏻

استرس هم تاثیر داره اما نه دیگه اینقدر ،به هم ریختن هورمونها و و و ....اما به نظرم 

سریع یه دکتر برو تا وقت داری 

خوشبخت بشی عروسیت مبارک 👰🏻‍♀️پیشاپیش💕🪷💕

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

اره استرس شدید پریودت رو به هم ریختههرشب بهارنارنج یا گل گاو زبان دم کن بخور عالیهمن روزایی که استرس ...

قربونت برم که گفتی 

چشممم حتماا🦋💙

مبارک باشه خوشبخت بشی 

بخاطر فشار و حجم استرسیه که بهت وارد شده منم مثل تو بودم 

بهتره بیخیال طی کنی

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
استرس هم تاثیر داره اما نه دیگه اینقدر ،به هم ریختن هورمونها و و و ....اما به نظرم سریع یه دکتر برو ...

خیلی استرسیم فشارم چند روز پیش ۱۶بود🥲😂

مرسی قربونتتت❤

مبارک باشه خوشبخت بشی بخاطر فشار و حجم استرسیه که بهت وارد شده منم مثل تو بودم بهتره بیخیال طی کنی

ممنون عزیزم ❤❤