2777
2789

۲وخوردی لاستیک خرید ماشین واشر زد  ۲۵ تومن  خرج اون شد ۶ تومن دیس صفحه ماشین شکست  ی دوتومن هم خرحای دیگه بعد امروز گیر داده من ماه قبلی ۵۰ تومن کار کردم همش رفت 😐😐 من گفتم همش خرج ماشینت شد چرتو پرت میگه عصبیم کرد  خودش ی روز مرغ یا گوشت نباشه غذا نمیخوره بعد میندازه گردن 😐😐

شوهرمنم اینه ماشین خرید ۷۰ خرجش کرد عین خیالش نیست ۸۰۰ خاستم بوتاکس بزنم وای دنیارا ریخته به هم منم عصبی میشم دوتومن میده یه قطعه کوچیک میگه چه خوب اما من یریال بخام دنیارا بهم میریزه

شوهرمنم اینه ماشین خرید ۷۰ خرجش کرد عین خیالش نیست ۸۰۰ خاستم بوتاکس بزنم وای دنیارا ریخته به هم منم ...

والا بخدا من پول بخوان میده اما کلی خرج ماشینش می‌کنه آخر ماه میندازه گردن من بخدا الان چهار ماه هست باید برم عینک بخرم و برم دکتر زنان پول نداره برای من برای چیز دیگه بشه پیدا می‌کنه تولد پسر خواهرش بود ده تومن داد الان تولد پسرشه ماه بعدی میخواد دوچرخه بخره منو نبره دکتر جنگ جهانی راه میندازم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

والا بخدا من پول بخوان میده اما کلی خرج ماشینش می‌کنه آخر ماه میندازه گردن من بخدا الان چهار ماه هست ...

افرین من دیدم براهمه داره برامن گدایازی درمیاره خونشوتوشیشه میکنم میکشم بیرون دیگه دکتر که از واجباته حتما برو خاهر