2777
2789

چون ذات انسان همینه

چرا باید بی حرکت بمونه؟!

باید برای پیشرفت رو به جلو حرکت کنه

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙                                                                             ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حرکت کنه ولی عاشق چیزایی که داره باشه

عشق ورزیدن به زندگی ربطی به دنبال کردن خواسته ها و اهداف نداره!!!

اتفاقا عشق ورزیدن به زندگی باعث میشه روحیه خوبی داشته باشیم و انرژی بیشتری برای دنبال کردن آرزوهامون

و اینکه این طبیعیه که آرزو ها برگرفته از نیاز ها و اون چیزی باشه که نداریمش

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙                                                                             ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.

عشق ورزیدن به زندگی ربطی به دنبال کردن خواسته ها و اهداف نداره!!!اتفاقا عشق ورزیدن به زندگی باعث میش ...

من فک میکنم ما انسان ها در رها کردن به موفقیت میرسیم

خواستن باعث رنجه و ما رو دور میکنه

من فک میکنم ما انسان ها در رها کردن به موفقیت میرسیمخواستن باعث رنجه و ما رو دور میکنه

بستگی داره رها کردن چه معنایی داشته باشه برات

باید جوری به اهدافت اهمیت بدی که انگار کل وجودت بهش وابسته اس

و جوری نسبت به نتیجه بی تفاوت باشی که انگار آدمی هستی که چیزی برای از دست دادن نداره

مهم مسیره

این نگرش مسیر رو لذت بخش و تحمل سختی ها رو آسون تر میکنه