2777
2789
عنوان

به شوهرم اعتماد ندارم چجوری بفهمم

255 بازدید | 27 پست

شوهرمنو هرکی ببینه فکر میکنه دیگه پاک تر و ساده تر و خنگ تر از این ادم تو این دنیا نیست اما واقعیت اینه 

خیلی خیلی زیاد ادم با سیاستیه خیلی خوب بلده چه موقع چی بگه و چیکارکنه خیلی صبوره و وقتایی که موقعیت جوریه که باید عصبی بشه خودشو کنترل میکنه و با سیاست و صبوری شرایطو به نفع خودش پیش میبره 

این خصوصیتش خیلی خطرناکه میگه بذار همه فکرکنن من احمق و سادم همین باعث میشه من دست بقیه رو بخونم و بدونم کِی چیکارکنم. همین اخلاقش باعث شده من بفهمم داره گاهی به من دروغ میگه و زیر ابی میره 

چندبار دیدم هیزی کرده به خانوادم نمیدونم چی بگم که انکار نکنه و کم بیاره یه بارم یه غلط دیگه کرد و یکی به گوشم رسوند که انکار کرد و گفت نه و دروغه 

من میخوام یه کاری کنم یه چیزی بگم که بفهمه خر نیستم

🤍🐼🥥

حساسیت بیش از اندازه زندگی رو خراب میکنه حالا فرض کن فهمید که شما زرنگی و ساده نیستی بعدش چی میشه؟ هدفت چیه ؟ 

فقط باعث میشی که حواسشو بیشتر جمع کنه که خطایی هم اگر کرد بهیچ عنوان لو نره 

اینکه نمیشه زندگی 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببخشید حرف قشنگی نیست 

ولی به نظرم گند رو هر چی بیشتر هم بزنی بیشتر بوش درمیاد 

بخوای بگی هم بازم از هزار در وارد میشه که همه چی به نفع خودش تموم بشه 

به نظرم زیاد درگیرش نشو

ببخشید حرف قشنگی نیست ولی به نظرم گند رو هر چی بیشتر هم بزنی بیشتر بوش درمیاد بخوای بگی هم بازم از ه ...

متوجه نشدی 

ببین به خانواده من نگاه بد انداخت خودم با چشمای خودم دیدم هیزی کرد این یکیو نمیتونم هضم کنم 

🤍🐼🥥
متوجه نشدی ببین به خانواده من نگاه بد انداخت خودم با چشمای خودم دیدم هیزی کرد این یکیو نمیتونم هضم ک ...

متوجه منظورت نمیشم 

چیکار کرده دقیقا 

نگاه کرده به کسی 

یا مثلاً دست درازی چیزی کرده 

دقیق متوجه نشدم 

من متوجه نشدم میخوای چیرو ثابت کنی ؟خیانت میکنه؟

خیانت نمیکنه 

اب نیست وگرنه شناگر خوبیه 

فعلا مشکل زیاد داریم توزندگیمون اگه سرش خلوت تر بود و موقعیتش بود اینکارو میکرد 

من ادم شکاکی نیستم اصلا اما هر زنی متوجه میشه شوهرش چجور ادمیه 

مشکلات همیشگی نیستن من از اون روز میترسم 

میخوام یه کارکنم بترسه 

🤍🐼🥥
اگه کسی هست خواهشا راهنماییم کنه نمیتونم به کسی بگم اینارو اینجا تنها امیدمه

شماهم باید مثل خودش رفتار کنی فکر کنه ساده ای و بتونه خودشو رو کنه اگه بدونه زرنگی نمیزاره دستشو رو کنی جایی که دروغ گفت رو در رو میکردی یا طرفو پیدا میکردی 

اینکه هیچ کاری نکنم و بیشتر پیش بره بدتره ک

اخه کار داریم تا کار 

الان مشکل شما چیه ؟ 

کلی خصوصیت گفتی از صبوری از کنترل خشم از با سیاست بودنش که اینا همش حسن هست و نکات مثبت هست 

دو مورد گفتی که یکی به گوشم رسونده که اصلا به نظرم اشتباه بوده که بهش گفتی بدون مدرک و سند که آدم شریک زندگیش رو زیر سوال نمیبره بدون شاهد و مدرک اصلا نباید حرف طرف رو قبول میکردی چه برسه به مطرح کردنش

یه مورد هم میکی هیزی کرده که اونم معلوم نیست واقعا قصد و غرضی داشته یا شما حساسی 

انصافن من فکر میکنم از بس این چیزا رو پیش خودت تکرار کردی قضیه برات بزرگ شده و بغرنج به نظر میاد 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
خیانت نمیکنه اب نیست وگرنه شناگر خوبیه فعلا مشکل زیاد داریم توزندگیمون اگه سرش خلوت تر بود و موقعیتش ...

عزیزم دنبال دعوا و شر میکردی

قصاص قبل جنایت می‌کنی چرا ؟

تو ذهن خودت داری فکر می‌کنی که اگه مشکلات نداشت حتما خیانت میکرد؟