2777
2789

من همونم که بار اول پیش مادر شوهرم سیبیلام شبیه وکیل الرعایا بودن 

بعد زنگ زده بود به شوهرم گفته بود شبیه فرشته هاس 🤣🤣🤣

الانم همش فیلم دختر قشنگ میفرسته 

یه تنه اعتماد بنفسمو بالا برده🤣🤣🤣🤣🤣

امضامو بخون ❌ عاشق اقای م 💍کاربری اولم نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 آشنای عزیز اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه! بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتی یکی از اینا رو برام. نمیخره فقط میفرسته میگه قشنگ🤣

امضامو بخون ❌ عاشق اقای م 💍کاربری اولم نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 آشنای عزیز اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه! بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

فک کردم عکستو میذاری😐

اونم اگه هستین بزارم

اه سایت چقدر بد شده 

انقدر تبلیغ میاد نمیفهمی پست طرف کجاست

استارترجان حتما قشنگی که مادرشوهرت قشنگ می بیندت قدر مهربونیشو بدون

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
2790
2778
2791
2779
2792