من همونم که بار اول پیش مادر شوهرم سیبیلام شبیه وکیل الرعایا بودن
بعد زنگ زده بود به شوهرم گفته بود شبیه فرشته هاس 🤣🤣🤣
الانم همش فیلم دختر قشنگ میفرسته
یه تنه اعتماد بنفسمو بالا برده🤣🤣🤣🤣🤣
امضامو بخون ❌ عاشق اقای م 💍کاربری اولم نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 آشنای عزیز اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه! بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
حتی یکی از اینا رو برام. نمیخره فقط میفرسته میگه قشنگ🤣
امضامو بخون ❌ عاشق اقای م 💍کاربری اولم نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 آشنای عزیز اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه! بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉