سال آخرم تا سه چهار هفته دیگه برای همیشه این کابوس دوازده ساله تموم میشه باورم نمیشه زود تموم بشه راحت بشم چقدر خوبه که سال دیگه مجبور نیستم عربی و ریاضی و تاریخ و این مزخرفات بخونم
امروز ب من میگه مامان اگ تو هر روز. جای تکراری بری خسته نمیشی؟فهمیدم منظورشش چیه
من میرم باید تا ساعت بشینیم گوش بدیم حوصله ام سر میره ساعت ۶صبح باید بلند، شی بری گناه ما چیه... ای کاش انسانا ازاد بودن شاید باورت نشه اما فشار درسی کاری کرد که میخوام یک سال دیگه خودکشی کنم اونم به دلیل درس...
اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
خیلی نگرانشم خیلی....واقعا شش صبح عذابه...برا یه بچه شش هفت ساله....اونم همین حرفای شما میزنه
تا ساعت ۱۲باید بمونه حتی تو مدرسه قلدری هم میکنن برای بعضیا یکیش من دبستان برام قلدری میشد هنوزم میشه تو راهنمایی بدتر به هیچکس نگفتم از بس اذیت شدم صبح ها بزور بیدار میشم فردا دوتا امتحان باهم بخدا فشاره فشار...
اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
فارسی ک از همه مزخرف تر خود سعدی نمیدونست شعراش آرایه های ادبی غزل و قصیده و استعاره و کوفت و زهر مار داشته منطق مزخرف هم که دیگه نگم منطق ی درس بی منطقههههه فلسفه هم که ول کن💔🚶🏼♀️
تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫