2777
2789
عنوان

حالم از هرچی درس و مدرسه و امتحانه بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 54 پست
خدا رو شکر فارسی رو نگفتی من دبیر ادبیات م

عه معلم ما امروز امتحان میگرفت میگفت خاک تو سرتون هیچی فارسی هم بلد نیستین بعدش سخته ما رو سرمون بزاریم 

‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 𒀭 🍓 ◖ ℬ  my týpe ⊹ ִֶָ 🥛 𓂃‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ 

منم از سوم به بعد نمره هام همش زیر ۱۰ تا الان منم دقیقا مثل دخترتون از مدرسه متنفرم چون از زندان جهن ...

امروز ب من میگه مامان اگ تو هر روز. جای تکراری بری خسته نمیشی؟فهمیدم منظورشش چیه

هنوز هم دلم برای دیدنت هزار باره میتپد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من بجای تو با جمله ی کابوس 12 ساله تموم میشه ذوق کردم 

منم ایشالا سال بعد تموم میکنم درس کسشر ترین چیزیه ک تو عمرم دیدم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

امروز ب من میگه مامان اگ تو هر روز. جای تکراری بری خسته نمیشی؟فهمیدم منظورشش چیه

من میرم باید تا ساعت بشینیم گوش بدیم حوصله ام سر میره ساعت ۶صبح باید بلند، شی بری گناه ما چیه... ای کاش انسانا ازاد بودن شاید باورت نشه اما فشار درسی کاری کرد که میخوام یک سال دیگه خودکشی کنم اونم به دلیل درس... 

من میرم باید تا ساعت بشینیم گوش بدیم حوصله ام سر میره ساعت ۶صبح باید بلند، شی بری گناه ما چیه... ای ...

خیلی نگرانشم خیلی....واقعا شش صبح عذابه...برا یه بچه شش  هفت ساله....اونم همین حرفای شما میزنه

هنوز هم دلم برای دیدنت هزار باره میتپد
من بجای تو با جمله ی کابوس 12 ساله تموم میشه ذوق کردم منم ایشالا سال بعد تموم میکنم درس کسشر ترین چی ...

اره همش چرت پرت

خیلی نگرانشم خیلی....واقعا شش صبح عذابه...برا یه بچه شش هفت ساله....اونم همین حرفای شما میزنه

تا ساعت ۱۲باید بمونه حتی تو مدرسه قلدری هم میکنن برای بعضیا یکیش من دبستان برام قلدری میشد هنوزم میشه تو راهنمایی بدتر به هیچکس نگفتم از بس اذیت شدم صبح ها بزور بیدار میشم فردا دوتا امتحان باهم بخدا فشاره فشار... 

فارسی ک از همه مزخرف تر خود سعدی نمی‌دونست شعراش آرایه های ادبی غزل و قصیده و استعاره و کوفت و زهر مار داشته منطق مزخرف هم که دیگه نگم منطق ی درس بی منطقههههه فلسفه هم که ول کن💔🚶🏼‍♀️

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
فارسی ک از همه مزخرف تر خود سعدی نمی‌دونست شعراش آرایه های ادبی غزل و قصیده و استعاره و کوفت و زهر م ...

دقیقا مطالعات علوم کلشون چرتن جز ریاضی و زبان اینا یکم بهارین