2777
2789

نمیدونم چمه

چند هفته است استرس دارم خیلی زیاد از سرکار رفتن بدم اومده

همش در کلاس عرق میکنم احساس خفگی میکنم

قبلا استرس کلاس رو داشتم که ساکت بشند 

حالا استرس حال خودم

نمیدونم مشکل کجاست 

اونایی که تایپیک هامو دیدند میدونند 

واقعا نمیدونم دردم چیه

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسیو اذیت کردی ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

مشکلاتی تو زندگی برات تو گذشته یا حال پیش نیومده

نه 

استرس دارم استرس 

میترسم سرکلاس حالم بد شه 

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

بنظرم یه تراپی برو‌و البته یه پزشک  برو‌چکاب هورمونی هم بده.گاهی یه تغییر ساده هورمونی کلی تاثیر روی خلق و خو میزاره و استرس اوره

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

داری چیزی رو سرکوب میکنی 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

یعنی چی

مثلا اتفاقی افتاده که سرکوبش میکنی 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن