2777
2789

از سال ۹۸  تلویزیون نگاه نکردم

تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرت هست.بخصوص حرکات فریبا😂😅😆😁😄

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

خلاصشو میتونی بگی؟

زندگی بلاگرا و اینستا و این فرستادن دخترا به دبی و اینارو نشون میده

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بازی فرزاد حسنی رو دوست دارم

کلا خودشو هم خیلی دوس دارم😍

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌

حالا فیلم خوبیه به خصوص بازیگراش

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
زندگی بلاگرا و اینستا و این فرستادن دخترا به دبی و اینارو نشون میده

در این حدشو میدونم😄یکم ریز تر مهندس جان توضیح بده چرا از شوهرش با یه بچه جدا شد؟

چرا از پسره خواست نقش شوهرشو بازی کنه.

چرت هست.بخصوص حرکات فریبا😂😅😆😁😄

حق بجانب بودنش در مورد پسرش کفر آدم در میاره طرف بره عشق و حال بعد چند سال سرش خلوت شده یا. بچه اش کرده

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

😬

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

در این حدشو میدونم😄یکم ریز تر مهندس جان توضیح بده چرا از شوهرش با یه بچه جدا شد؟چرا از پسره خواست ن ...

آها😂😂

نه جدا نشده شوهر اولش تو تصادف مرده 

واسه اینکه پیجش بره بالا الکی ازدواج کرده مثلا با این پسره

خلاصشو میتونی بگی؟

اخه چندتا شخصیت داره ولی واسه فریبا خیلی سال پیش شوهرش مرده اینم پسرشو داده خونواده شوهرش و خودش رفته پی بلاگری و مدلیینگ توی یه شرکتی که این شرکته قاچاق اعضای بدن میکنه الانم ک الکی و فرمالیتع با نامزد یکی از بچع های شرکت ازدواج کرده واسه جدب فالور