2777
2789

مجردم ۲۷ ۲۸ سالمه حقوقم ماهی ده

پدرم فوت کرده پشتوانع خاصی ندارم کلا ۵۰ ۶۰ گرم طلا دارم

به باشگاهو لباسو صورتم برسم چیزایی ک نیاز دارم بخرم مثل تخت و .. ؟  یا اینکه خیلی کم و ضروری و ارزون خرج کنم برای صورتم خرج نکنم؟ درکل با این پول نمیشه ریختو پاشم کرد همون باشگاه و وسایل و رسیدگی ب صورت و لباسمم باید با مراعات باشه .. نوبتی انجامشون بدم قیمت مناسب بخرم

ماشین داری ؟ 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قشنگم هرچی پس انداز کنی تو این موقعیت بهتره و نقدی هم پس انداز نکن سرمایه گذاری کن شما مجردی ایشالا مراسمات زیادی داری و جهیزیه باید بخری

هفت هشتاد فردا ۲ میلیارد قرعه کشی میکنه و باید با استفاده از اپلیکیشن امتیاز جمع کنید تا شانستون بالاتر بره 

اگه با کد معرف برید از اول ۲۰ امتیاز بهتون میده 

فقط یادتون نره امتیاز ها رو به شانس تبدیل کنید ها.

به اپلیکیشن 'هف هشتاد' دعوت شده اید.

کد دعوت: k4xLpS