2777
2789
عنوان

آیا من فرهنگیان قبول میشم

358 بازدید | 56 پست

من سال اولمه قراره کنکور بدم سال یازدهم رو گند زدم ۱۰ تا تجدید آوردم رفتن پاس کردم ینی معدل برگم ۱۰ بود خیلی افتضاح اصلا نمیخوندم امسال از دی ماه شروع کردم معدل نوبت اولم  از معدل نوبت دوم پارسال خیلی بهتر شد  اومد رو ۱۵ من تابستونم درس نخوندم حال روحیم خوب نبود افسردگی داشتم الان بهتر شدم درسام نسب به یه سال پیش خوب شده بهمن ماه هم دهم رو تموم کردم اسفندم میخام یازدهم رو بخونم فروردین هم دوازدهم ، ولی ریاضی و زبانم افتضاحه برای نهایی دبیر ریاضیمون هم سال اولیه خودش بلده به ما نمیتونه درست ارائه بده میخام بعد کنکور اردیبهشت همش ریاضی و زبان کار کنم ک حداقل ۱۰ بشم اگ معدلم ۱۶ باشه امکان داره فرهنگیان بیارم تشریحیم خوب نیست ولی تستیم خوبه 

میخام همین امسال قبول بشم

رشته ام انسانیه منطقه سه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ینی امیدی هس

به قول یه استادی اگه تلاش کنی ممکنه برسی

ولی اگه تلاش نکنی قطعا نمیرسی

همین الان شروع کن

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

اره مگه تو از بقیه چی کم داری

دست و پا و مغزو چشم داری؟

اگ داری پس اوکیه دیگ

فک کردی رتبه برترها شاخ و دم دارن...

منطقه ی محرومی امکانات نداری چیزی ک تو اینترنت ریخته کلیپ از بهترین استاتید و پی دی اف کتاب‌ها فت و فراون مث ی مرد بخون رتبه ی عالی بیار بزن تو دهن هرکی میگه نمیشه ک قطعا میشه

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم