2777
2789
عنوان

فکت راجع خودمون بگیم 😁مثلا من شپش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4517 بازدید | 157 پست

با اینکه کلی بادی اسپلش و ادکلن میزنم بازم زود زود عرق میکنم البته کلی مراعات میکنم بقیه اذیت نشن

یا اینکه لاغرم و هرکاری میکنم چاق نمیشم بشدت قدم ۱۶۵ و وزنم ۴۷

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برای شپش 

سس مایونز رو بزن ب موهات و ریشه و کف سرت و ساقه ی موهات و یه پلاستیک هم بزار روی موهات بزار یساعت بمونه و بعد برو حمام بشور 

یا رنگ بزار زود میمیرن

و یه خونه تکونی حسابی انجام بده چون شپش روی ملافه و تشک و فرش و لباس زنده میمونه فقط کافیه بهش هوا بخوره تا زنده بمونه

عزیزم از باسلام قطره معجزه یا کیمیا بخر چند روزه حله

یا اینجا ی خانمی ی راهکار داد من به یکی گفتم گفت عالی جواب داد ، تافت روی سرش،خالی کرد دو روز نشست روز سوم شست شپش و تخم ها مرده بودن

من لابیا پلاستی کردم خراب تر شد 😆😅و تو رابطه از شوهرم مخفیش می کنمدر واقع عارم میاد ک ببینه وحشتنا ...

تو تاریکی؟ چیزی نگفته راجبش تا حالا؟

نمیشه مجدد انجام بدی؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!