2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

88 بازدید | 6 پست

میگمااا

شمام این حالتی شدین یا فقط من اینجوریم !

اینکِ همسرم خوبه خوبیاش ثابت شده اس بدیاشم ثابت شده خخ در کل خوبه و زندگی نسبتن ارومی دارم شکر خدا ولی خانوادش کلن از اول با ازدواج ما راضی نبودن ینی نن انتخاب همسرم بودم و خانواده منم راضی نبودن و همسرم انتخاب خودم بود و بعد ۱۴ سال زندگی هنوزم خانوادش تحویل نمیگیرن و احترام درست نمیزارن و من خیلی بم برمیخوره جوری رفتار میکنن انگار من همسر پسرشون نیستم و این زمانی ک زیاد اونجا نمیریم هر وقتم رفتیم با همسرم میریم و حتی رفتارشون با همسرمم همین شکلیه و من ایندفه ک‌رفتیم اونجا خیلی بی احترامی دیدم و سکوت کردم و ب همسرم نگفتم چیزی وی جورای این کارای خانوادش انگار داره همسرمو از چشمم میندازع و حسم داره عوض میشه و با خودم میگم چرا خاتواده درست درمون نداشت ک حمایتمون کنن اخه من از ۱۵ سالگی زن پسرشونم و خودمون با تلاش ب هر جا رسیدیم اونا حتی یه نون در خونه من ندادن همسرمو با لباساش دادن بم 🫤🫤و الان ک به همه جا رسیدیم با تلاشای همسرم الان مدام بی احترامی میکنن و در صدد بهم زدن زندگیمونن حتی جاهایی شده نگاهاشون ثابت کرده ک میخان سر ب تنم نباشه 😂😂😂ولی من ی جورایی حساس شدم و داره تموم خوبیای همسرمو فراموش میکنم و میخام ی جورایی این تحقیر خانوادش باعث شده ی جورایی بخام رهاشون کنم 

ناگفته نماند همسرمم برخوردش باهاشون مثه عریبه هاس چون دیده ک اونا ج جوری با منو و بچهاش رفتار میکنن و کلن خانوادشو گذاشته کنار بخاطر من ولی من دوست ندارم بزاره کنار دوست داشتم اونا منو ب عنوان همسر پسرشون قبول داشتن و اذیتم نمیکردن 

》من تو ۱۴ سالگی ب اجبار خانوادم میدنمم به یه عریبه بعد یه سال جدا میشم و این همسرم عاشق میشه و میاد جلو و باهم کانون زندگی تشکیل میدیم الانم سه تا بچه دارم 《

میگم..!!ینی یِ روز خوب میآد. . .!!

کاش همسر منم حامیم بود و انتخاب هم بودیم . ب این فکر کن اگه انتخاب هم نبودین و خانوادش تاییدت کرده بودن چی میشد ی ثانیه میتونستی زندگیو تحمل کنی؟ چ خوبه ک انتخاب همسرت بودی خوشحال باش گور بابای خانوادش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم شما که همسرت خوبه اصلا رفت و آمد نکنین و رابطه رو قطع کنید کلا

دلم‌نمیاد اینکار کنم حتی خودم میبرمش اونجا باورتون میشه !!!

کاش همسر منم حامیم بود و انتخاب هم بودیم . ب این فکر کن اگه انتخاب هم نبودین و خانوادش تاییدت کرده ب ...

ی کاری بام کردن ک انقد همسرم دوسم داره کاری کردن بام ک ب دوست داشتن و همه چی شک کنم 🥀🥀💔 گذشته همسرمو ک ازش خبر نداشتم و بهم گفتن ک تو ۱۶ سالگی عاشق ی دختره بودهو فلان این باعث شده ک خیلی سرد بشم نسبت ب همه چی ..

همسرم میگ پسر ۱۶ سالع صد تا دوست دختر داره اونا میخان بین منو تورو خراب کنن ولی من مغزم ب فاک رفتِ با این حرفشون.