2777
2789

سلام 

من امسال دهم تجربی ام نمونه

مامانم خیلی. رو دریان حساس خیلی طوری ک ببینه درسم خوب نیس با کلی دعوا و غر حسابی حتی تا جایی ک بخواد گریه هم کنه من درسم همیشه خوب بوده ولی امسال خیلییی خیلییییی بد شده طوری ک ریاضی اینا زیر ده آوردم تو زمان کارنامه کارنامه رو نشونش ندادم هنوز گفتم تا مستمر این ماهو خوب بدم ک باهم نشونش بدم بعد الان یکی الان ب مامانم گفته ک چرا هیچ مدرسه نمیای مامانم میخواد فردا بیاد امروز ازم پرسید ک کارنامه ها رو دادن گفتم ن فردا میپرسم یکشنبه هم سرما خوردم نرفتم 

مامانت کاش می‌فهمید چقدر سخته تجربی 

منم از سال دهم دیگه به خوانواده نمیگم بیاین مدرسه،ولی مال من کاریم ندارن،خودم خودمو دارم بدبخت میکنم ،کنکوری ام ولی دارم همه چیو داغون میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا درست یهو انقدر بد شده؟

شما رشتتون چی بوده؟

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

عجیبه چرا یهو از عالی رسیدی به زیر ده ؟الانم قبل رفتنش خودت برو بگو بهش تا اونجا به علت اطلاع نداشتن ...

چطور بگم بگم  این همه وقت کارنامه دادن من هی بهت دروغ گفتم؟

چرا همه وقتی رفتن دبیرستان درسشون بد شده . من تازه توی متوسطه اول متوسط بودم دبیرستان که رفتم جزو نفرات برتر شهر بودم همیشه .

تازه چون هدف دارید و انتخاب خودتون بوده باید با علاقه بیش تری درس بخونید

چطور بگم بگم این همه وقت کارنامه دادن من هی بهت دروغ گفتم؟

بگو خودمم ناراحت بودم خجالت کشیدم بهت بگم 

ببین هر برخوردی کنه بهتر ازاینه که اونجا متوجه بشه بعش نگفتی 

یکمم خودتو بزن مظلومیت اشک بریز 

من هنوز انتخاب رشته نکردم😂امسال نهمم

خب میگم ،این سوالت بخاطر اینه که هنوز تجربی نیومدی ،هنوز رشته نظری نیومدی،با معدل ۲۰ میای ولی  چنان افت میکنی که خودتم باورت نمیشه! به هر حال عزیزم نمیخوام بترسونمت ولی حقیقت رو گفتم🫠😂

از اون گذشته آسیب های روانی و سلامت هم غیر قابل جبران میشه،

و این برای تمام همکلاسیا و.... ما مشترک بود 

اگه میری نظری باید لوس نباشی 

کسی که سختی نکشیده داغون میشه ،میمیره به معنای واقعی !

چرا همه وقتی رفتن دبیرستان درسشون بد شده . من تازه توی متوسطه اول متوسط بودم دبیرستان که رفتم جزو نف ...

دقیقا کسایی که قبلا بد بودن تو دبیرستان خپب میشن 

ولی جدا از اون،باید آدم اهل سختی باشه،لوس بودن و بزرگ شدن توی محیطی که کاری نکردیم و همه چی بهمون دادن ،ما رو داغون کرد 🥲😔😔

خب میگم ،این سوالت بخاطر اینه که هنوز تجربی نیومدی ،هنوز رشته نظری نیومدی،با معدل ۲۰ میای ولی چنان ...

من معدلم بیسته ولی میخام برم هنرستان😁

درک میکنم هرکیم بهم میگه تو که معدلت بالاست برو تجربی میخام بزنم دندوناشو خورد کنم😂واقعا تجربی اعصاب میخواد

من معدلم بیسته ولی میخام برم هنرستان😁درک میکنم هرکیم بهم میگه تو که معدلت بالاست برو تجربی میخام بز ...

ایول ،رفیق تو از لحاظ عقلی در سالم ترین حالت قرار داری،اصلا بهت افتخار میکنم،خوشبحالت که انقدر عاقلی😁🤣