2777
2789
عنوان

خواهشااا لطفا بیایین

58 بازدید | 15 پست

دوستان من هنوز ک کنکور ندارم ولی خو امسال انتخاب رشته دارم بعد امروز رفتیم مشاوره فک نکنم هیچ از این درست حسابیت بود اومده بودن مدرسه گفتن بیاین مشاوره و کلا ۱۰۰ گرفتن دو جلسه هیچ‌یک نگفتن بدتر منو دو دل کرد

می‌گفت اگه بری تجربی متقاضی زیاده نمی‌دونم باید کلاس خصوصی بری مشاور داشته باشی حتما 

بعد میگفت واسه نمونه دولتی هم نمی‌دونم من یه سری سوالا بود معلمای نمی‌دونم چی نمیتونستم حل کنن فلان  نمی‌دونم باید خیلی حرفه ای تست کار کنی فلان ک قبول شیر نمونه دولتی 

فعلا ک مهم ولی خو دو سه سال دیگ اینجا ک کلاس کنکور نیس شرایطش نیس یعنی امکان قبولی صفرع🙂 نا امیدم کرد

مم مشاور تحصیلی نیستم نمیدونم شرایط ات چطوره و متقاضی رشته ها چقدرن ورودی هاش چقدرن و..

مشکلات با مادرشوهرت در اینده داشتی بگو در خدمتم.چون تخصص لازم نداره نظراتمم آسیبی ب کسی نمیزنه ولی الان ممکنه گمراه ات کنم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گلم اگه کسی نظر نمیده خب بخاطر اینه تخصص ندارن. انتخاب رشته یه چیز حساسه نمیشه ما بگیم برو فلان رشته ...

مرسی عزیز نظر دادی ولی یکیشون برگشته گفته به من چه حرصمو در آورد خوب نمیومد چرا بعضیا اینجورین؟ دعوا دارن

خوبه علوم دوس دارم

منم علوم دوس داشتم رفتم تجربی و واقعا پشیمون شدم. اگه میرفتم ادبیات هم راحت تر بود هم الان صد درصد معلم رسمی بودم. به عشق پزشکی و پرستاری رفتم تجربی الان دارم ارشد سازه های هیدرولیکی میخونم

آها چرا پشیمون شدی ؟سخت بوذ

داوطلب زیاده یه رقابت تنگاتنگ. باید دو برابر رشته های دیگه تلاش کنی اگه درست خوبه و از پسش بر میای واقعا خب برو ولی دیگه باید جدی بخونی از پایه قوی باشی