2777
2789
عنوان

مامانم میگه نباید از مرد همسایه نوار بهداشتی میگرفتی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 61 پست
به مامانت بگو رک نگفتم نواربهداستی میخام گفتماز اینا ببرمخیلی واسه تخته پاککردن خوبه🤣🤣🤣🤣

🤣🤣

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚 اگر بلاگرین نیاز به تبلیغات دارین یا قصد خریدن فالوور اصل رو دارین بگین باقیمتی که حتی باورتون هم نمیشه🌱بیاین باهم همین الان یه صلوات هدیه کنیم به امام زمان

مامان بابات خیلی به فکرتن 

هرچند ماه یه بار یه کارتن بخرن بزارن تو خونه 

تا تو مجبور نشی بری جلو مرد همسایه آویزون بشی 

هرچند ماه از فروشگاهای بزرگ برات ۱۰ بسته بخرن 

کوتاهی خودشون بوده

چقدر بی فهم بی شعورن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگو اگ اینطوریه پیششم نرمچون خودمم حاصل کار بی ادبی شما و بابا هم

اووووههههه خوشم اومدددد 🤣🤣

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
اگه چیز بدیه اصلا چرا مرد همسایه میفروشه🫤

من چون همسایشم نباید بخرم 

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚 اگر بلاگرین نیاز به تبلیغات دارین یا قصد خریدن فالوور اصل رو دارین بگین باقیمتی که حتی باورتون هم نمیشه🌱بیاین باهم همین الان یه صلوات هدیه کنیم به امام زمان

مامان ۷۰ ساله من ۲۰ سال پیش از این حساسیت‌ها داشت الان حتی اونم روشنفکر شده

دست راستش رو سر مامانم😭

اینو مد نظر بگیر مادرت واسه نسل قبل تو اون موقع خو هنوز عادی نشده بود دیگه چه میشه کرد مادرس دیگه😂� ...

ببین انقد جیغ زدو و خودشو زد من مونده بودم چرا داره خودشو میزنه چرا دستمال توالت عیب نداره نوار بهداشتی داره

یکساعته داره با خودش حرف میزنه به منم میگه بی حیا

ببین انقد جیغ زدو و خودشو زد من مونده بودم چرا داره خودشو میزنه چرا دستمال توالت عیب نداره نوار بهدا ...

ببخشید گلم🤣🤣🤣

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘