2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخور نمیر میدن بهشون ارزش نداره آدم جونش رو کف دستش بزاره

دیگه بنظرم یه عشقی هم این وسط هست.پولم خیلی مهمه.البته قبول شدنش هم خیلی سخته الکی نیس. شغل خطرناکیه. البته مزایا هم دارن.

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

بخور نمیر میدن بهشون ارزش نداره آدم جونش رو کف دستش بزاره

وای چه بد

من داداشم قبول شده هر روز هم ورزش می‌کنه خیلی به خودش فشار میاره خیلی ناراحتشم دوست دارم قبول بشه تا حالا ۸ بار آزمون استخدامی داده فعلاً اینو قبول شده ا ببینیم خدا چه می‌خواد

دیگه بنظرم یه عشقی هم این وسط هست.پولم خیلی مهمه.البته قبول شدنش هم خیلی سخته الکی نیس. شغل خطرناکیه ...

خیلی خطرناک درسته خدا کنه داداش منم قبول بشه ر روز ورزش می‌کنه یعنی برای استخدامی آتش نشانی واقعاً زحمت کشیده

دیگه بنظرم یه عشقی هم این وسط هست.پولم خیلی مهمه.البته قبول شدنش هم خیلی سخته الکی نیس. شغل خطرناکیه ...

ببین وقتی شما پول کمی بهت بدن حالا هر چقدر هم انگیزه و عشق به کار داشته باشی سوخته میشه و روحیه به کار کردنت کم میشه

وای چه بدمن داداشم قبول شده هر روز هم ورزش می‌کنه خیلی به خودش فشار میاره خیلی ناراحتشم دوست دارم قب ...

می تونه بره ولی در کنار این کار هم شغل دوم پیدا کنه یا ایجاد کنه و گرنه با این گرونی ها نمیشه با حقوق های چندرغازی که میدن زندگی کنه